Ako je istina .To je onda odlično.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je istina .To je onda odlično.
Trebao si uzeti dobrog advokata pa bi se to dokazalo da su te grdno nasamarili!@SaleCar meni su uzeli novac za zdravstveno iako ga nisam koristio...I to isao i kod direktora poreske i direktora trezora I dzabe...Sve do dinara uzeli...(vec sam opisao u prethodnim mom postu slucaj)
Tako da nije logicno kao sto kazes...
Izgleda da od grada do grada svaka poreska radi kako hoce....
Druze staraa poslovica kaze :"sa konjem se ne trkaj i sa bogatim (drzavom) se ne tuzi"Trebao si uzeti dobrog advokata pa bi se to dokazalo da su te grdno nasamarili!
E vidis da se sve svodi od opstine do opstine i od svakakvog olosa koji uzima taj predmet u ruke!1. Direktno iz poreske uprave.
Drugar je otvorio sa zemljom u zakupu PG i nije plaćao tih 5 godina ništa dok je imao PG, jer je bio "nevidljiv", a on se pravio "lud"..... Posle se oženio i jbg treba za dete osiguranje.... Kada se prijavio. Pio je morao da plati 5 godina u nazad, u roku od 5 dana ako neće dug i kamatu (ili da potpišu sporazum na 6 rata - ako preskoči bilo šta gubi kompletu uplatu do tad).... Platio je po osnovci za pio te godine kada se prijavio. Zdr nije morao da plati ništa u nazad, jer logično nije mogao ni da ga koristi...
2. Osnov je ugovor o zakupu. Jer je time otvoreno PG. Jednog dana čim bude imao zemlje u vlasništvu, biće automatski zadužen od prvog dana otvaranja PG.... Pa makar prošlo i 9godina..... Znam takvih slučajeva bar pet.... Bunili se i sve. Ali ništa nisu postigli..... Ubila ih kamata i dug....
Još nešto
Kada imaš PG a nemaš zemlje u vlasništvu.... Imaš samo zakup, a ne radiš nigde ni u firmi.... Možeš naravno da se prijaviš kao "nezaposlen" na Zdr o trošku države.... Ali tamo potpisuješ izjavu "pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću ne postoji drugi osnov po kome mogu biti osiguran" .... Tako da je to krivično delo kada se uklopi... A oni će to videti kad tad..... I tada će biti berba ušiju...
I ovo zadnje sto si napisao nije tacno!Kad sam se prijavio za pio imo sam gazdinsvo na sebi al nisam imo zemlje, niko mi nista nije trazio unazad, rekli mi dobro dosao samo smrt moze da nas rastavi sretno ti dozivotno placanje
Ako mislis na mene sad imam 19 god pioKoliko godina si uplacivao? Ako si 15 platio mozes izaci pod uslovom da ulazi drugi clan domacinstva! Bez 15 godina nema izlaska!