grunt
Član
Мислим да је услов бр 1 да би неког убацили у Пио земља у власништву,нека ме исправи неко ако грешим.Ако је неко носилац Пг и има закупе не могу по том основу да га увуку у ПИО или могу?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mislis na mene sad imam 19 god pioKoliko godina si uplacivao? Ako si 15 platio mozes izaci pod uslovom da ulazi drugi clan domacinstva! Bez 15 godina nema izlaska!
To si se raspitao u Pancevu ili gde pripadas?Ako mislis na mene sad imam 19 god pio
Ja sam sada u procesu odjave mene posle uplaćenih 16g. i prijave supruge na moje mestoja imam gazdinstvo od 2005 ili tako nekako kad je bilo ono obavezno pio ako hoces subvencije i od tad redovno placam a supruga mi je clan gazdinstva ona ne placa pio i sad bio dase raspitujem ja dase odjavim sa pio i ubacim suprugu da placa pio i da postane ona nosilac gazdinstva a ja clan sto bise reklo da zamenimo uloge u gazdinstvu zemlju imam nesto svoje nesto zajednicko i nesto ima supruga znaci mesano i dobio sam info da ja mogu izaci iz pio jedino da svu zemlju prebacim na suprugu i da gasim gazdinstvo kao prstajem se baviti poljoprivredom a supruga da otvori novo gazdinstvo kao nosilac a ja da budem samo clan ///Dal je neko imao neko ovakav slucaj ?ili je to vec radio?? posto mi nema smisla placati pio jos 16 god a penzija da bude ista ili slicna bolje mije da supruga nastavi placati za sebe jer 2 penzije su ipak vise nego jedna
Logicno! O ovome pricam svo vreme!Ja sam sada u procesu odjave mene posle uplaćenih 16g. i prijave supruge na moje mesto
POčeo sam u junu i tek sada sam dobio rešenje o mojoj odjavi i njenoj prijavi i sa tim za koji dan u poresko
Ja sam nosilac gazdinstva i ostajem i dalje i žena ne mora da bude nosilac gazdinstva
Zemlju nisam u opšte prebacio na nju( jer ima na sebi 5 ha)
Sve u svemu ima dosta odlazaka u pio i poresko ali smo jako blizu kraja
Ona nastavlja umesto mene da bude pio osiguranik i zdravstveno prelazi na njeno ime a ostalo sve isto
A da, moraćeš da svojeručno pišeš zahtev za raskid i razlog i isto tako i za nju zahtev i razlog
Uz malo muke uspećete
Srećno