PIO + Zdravstveno

Evo citam vec nekoliko dana postove...
Jel moze neko da odgovori ko je upucen sta mora a sta ne mora da se placa???
Po onome sto citam pio mora da se placa a zdravstveno ne mora ako ne zelis ???.

Ko hoće da izađe (bar je tako bilo ranije)...
Prijavi ga neki drugar na preduzetničku radnju kao zaposlenog. Automatski izlazi iz poljoprivrednog pio. Posle par meseci ga odjavi i toeto

Ko hoće da izađe (bar je tako bilo ranije)...
Prijavi ga neki drugar na preduzetničku radnju kao zaposlenog. Automatski izlazi iz poljoprivrednog pio. Posle par meseci ga odjavi i toeto
Мац! Досетили се Турци. Хоћемо све дигитално, е па сад је дигитално све повезано па су им информације међу службама тј. министарсвима моментално доступне. Ко има земљу на своје име а није пријављен и млалђи је од 65 година аутоматски је клијент пензионог фонда (читај дужник - ако не плаћа).

I da dodam da moj slučaj u poreskoj upravi je(će) preuzeti žena koja nam je prijatelj ali sva papirologija prelazi "preko ruku" druge ženske osobe koja obavlja taj posao kao Čvarkov, i da slučaj ne bude završen do kraja 2025god, koliko oni kažu da traje postupak mora da se podmaže da bi bilo gotovo do nove godine

@Braca972 Da li si išao kod Steve u Rumu?
Ja sam išao 2 ili 3 puta, pisao izjave i rešeno sve kroz nekoliko meseci.
Matori izašao iz Pio obaveze, ja ušao a to je sve rađeno 2017 na 2018.

@Braca972 Da li si išao kod Steve u Rumu?
Ja sam išao 2 ili 3 puta, pisao izjave i rešeno sve kroz nekoliko meseci.
Matori izašao iz Pio obaveze, ja ušao a to je sve rađeno 2017 na 2018.
Ruma je samo početak gde popuniš obrazac zahteva, koji oni šalju dalje, a sve ostalo i pio i poresko u Mitrovici
Početak u Rumi u junu, pre dva dana sam vratio povratnice u pio Sr.Mitrovica da se odričem žalbe, koje oni šalju u poresko j rečeno da pistupak od trenutka primanja je godinu dana
Da nebi čekali onda mora malo da se da, da bi oni uradili brže
Mora lično da se ide više puta
Ija sam moje penziono sve sredio u Rumi alu sada sve u Sr.M

Sve sređeno u Rumi jer kod nas u Pećincima Mića i ekipa onda nisu mogli ništa.
Otišao u Rumu kod Steve, kaže eto još jednog mi poslali iz Pećinaca, oni ne znaju a ja znam i šta sada da radim sa tobom!?
Objasnim mu šta sve treba i krenemo u postupak, napisao izjavu na parčetu papira, Steva po službenoj dužnosti poslao sve u Mitrovicu.Nakon nekog vremena zvala me žena iz Mitrovice, nastao neki nesporazum pa smo to morali da rešimo.Sve u svemu nisam išao dalje od Rume a rešenje mi je brzo stiglo, nisam ništa plaćao.
Sada verujem da je komplikovanije jer je prošlo dosta vremena od tada.

Nazad
Vrh