Kako si ti njoj to objasnio?Pitam za druga.Al zato u subotičkoj filijali nema razmišljanja... Imaš zemlje? Paf, upadaš ekspresno u PiO. Supruga ima zemlje i morali smo je prevesti-prepisati na moje ime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si ti njoj to objasnio?Pitam za druga.Al zato u subotičkoj filijali nema razmišljanja... Imaš zemlje? Paf, upadaš ekspresno u PiO. Supruga ima zemlje i morali smo je prevesti-prepisati na moje ime.
Мац! Досетили се Турци. Хоћемо све дигитално, е па сад је дигитално све повезано па су им информације међу службама тј. министарсвима моментално доступне. Ко има земљу на своје име а није пријављен и млалђи је од 65 година аутоматски је клијент пензионог фонда (читај дужник - ако не плаћа).Ko hoće da izađe (bar je tako bilo ranije)...
Prijavi ga neki drugar na preduzetničku radnju kao zaposlenog. Automatski izlazi iz poljoprivrednog pio. Posle par meseci ga odjavi i toeto
Ruma je samo početak gde popuniš obrazac zahteva, koji oni šalju dalje, a sve ostalo i pio i poresko u Mitrovici@Braca972 Da li si išao kod Steve u Rumu?
Ja sam išao 2 ili 3 puta, pisao izjave i rešeno sve kroz nekoliko meseci.
Matori izašao iz Pio obaveze, ja ušao a to je sve rađeno 2017 na 2018.
Ma njoj lako, al tastu i tašti nije bilo svejednoKako si ti njoj to objasnio?Pitam za druga.