SAMA
Moderator
[video]https://www.facebook.com/video.php?v=760233907367980&set=vb.127841940607183 &type=2&theater[/video]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U ovo crno vreme bolje da nosi balvane nego ribu, valja spremiti i drva za zimu![]()

Nadam se da ce biti jos lepih dana i da ce biti slika sa pecanja za postavljanje. Sarani dosli na kukuruz sa aromom jagode a i prihrana je bila iste arome.
U protivnom ces biti pravi pecaros.

Ponesi samo dosta papirne nokle.I sutra sam na pecanju pa cu valjda potrefiti da nesto uslikam....normalno ako bude. A za "neverne Tome":

E sad je ovo vec sumnjivo.![]()
![]()
i pazarim telefon. Onoj mojoj nokii oslabila baterija pa koristim stari cerin samsung a nema prevod na srpski, no.... bez obzira vec sam napisao da ni starija cera nije uspela da ih poveze. Nesto tu ne stima, bolje da sam nosio moju nokiu, toliko bi baterija izdrzala ili digitalac, jbg.Pecao danas od 8-14 sati na Oazi i rezultat je pet sarana od 2-4 kg. Ovaj put uslikao ali ne mogu (ne znam) da povezem telefon i komp blutut vezom. Kada mi to srede idu slike.
- - - - - - - - - -
Nesto nije u redu, ni starije cera (kao ni ja) nije uspela da poveze tel. i komp. Izgleda da cemo i ovaj put proci bez slika.
Kakva je to radnja kad ni kanapa nema da poveze telefon i komp na gomilu.![]()
Znaci mito.Pa svrati na pice i kafu pa cu ti pokazem slike.