Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

[video]https://www.facebook.com/video.php?v=760233907367980&set=vb.127841940607183 &type=2&theater[/video]

De ste pecarosi jel drma plovak ? Ili je mozda ona stara : Kod pecarosa mokre gace a za veceru nezna sta ce :D

Na Dunavu katastrofa ni da pipne. Mutna to valjda zbog Derave sto su ove zadnje kise nanele mulja. A i vodostaj je visok i jos nadolazi.

U ovo crno vreme bolje da nosi balvane nego ribu, valja spremiti i drva za zimu :haha:

@MOMOSARIC

Ja ne pecam na moru :osmeh:. Ako da Bog i posluzi sreca junacka, bice slika u nedelju predvece. Rezervisao sam mesto na jednoj dobroj vodi.:ppozdrav:

Volim varaličarenje ali imam jednu dilemu. U literaturi sam našao da varalice treba vući preko vode ili nizvodu. Uzvodu samo ako se lovi bucov. Po mom iskustvu za klena (pošto njega vidim kad napada) nevalja vući nizvodu već samo preko vode i blago uzvodu. Kad povučem nizvodu samo ga uplašim,. Za ostale vrste neznam pošto ih nevidim u napadu ali sam primjetio jednu štuku koja je pratila varalicu a vukao sam uzvodu. Možda bi i napala da je bilo obrnuto. Krupnog bucova na bistroj vodi nesjećam se da sam uhvatio. Bilo ih je ali na riđoj vodi. Dilema je dali vući nizvodu možda nekom određenom tehnikom ili ostati pri tome da varalica "bježi" od lovine a ne da ide prema njoj.
Kako vi to radite?

Pozdrav narode. Bio juce u glozanu na "Oazi" i proveo prelep dan. Bilo i nesto sarana (7 kom) od kojih je najveci bio oko 7-8 kg, jedan oko 4-5 kg a ostalo trkaci 2-3 kg. Imam novi mobilni (nije uradjen prevod na srpski) pa sam zeznuo slikanje.::sramota:: Nadam se da ce biti jos lepih dana i da ce biti slika sa pecanja za postavljanje. Sarani dosli na kukuruz sa aromom jagode a i prihrana je bila iste arome.:ppozdrav:

Mozes ti nama sad da pricas sta god hoces,a mi mozemo da ti verujemo,a i ne moramo.:osmeh: Prvo u skolu jezika pa na pecanje.:haha:U protivnom ces biti pravi pecaros.:haha::ppozdrav:

I sutra sam na pecanju pa cu valjda potrefiti da nesto uslikam....normalno ako bude. A za "neverne Tome":

Pecao danas od 8-14 sati na Oazi i rezultat je pet sarana od 2-4 kg. Ovaj put uslikao ali ne mogu (ne znam) da povezem telefon i komp blutut vezom. Kada mi to srede idu slike.

- - - - - - - - - -

Nesto nije u redu, ni starije cera (kao ni ja) nije uspela da poveze tel. i komp. Izgleda da cemo i ovaj put proci bez slika.

E sad je ovo vec sumnjivo.:osmeh: :ppozdrav:

Visa sila, videces kada 22.11 rasprodam pilice:haha: i pazarim telefon. Onoj mojoj nokii oslabila baterija pa koristim stari cerin samsung a nema prevod na srpski, no.... bez obzira vec sam napisao da ni starija cera nije uspela da ih poveze. Nesto tu ne stima, bolje da sam nosio moju nokiu, toliko bi baterija izdrzala ili digitalac, jbg.

Pecao danas od 8-14 sati na Oazi i rezultat je pet sarana od 2-4 kg. Ovaj put uslikao ali ne mogu (ne znam) da povezem telefon i komp blutut vezom. Kada mi to srede idu slike.

- - - - - - - - - -

Nesto nije u redu, ni starije cera (kao ni ja) nije uspela da poveze tel. i komp. Izgleda da cemo i ovaj put proci bez slika.

Kakva je to radnja kad ni kanapa nema da poveze telefon i komp na gomilu. :osmeh:

Nazad
Vrh