Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Posto Tu vrstu medicine ne konzulmiram nemam sta videti. Nisam ja alkos ko vi kad se pogledate u ogledalu sami sebe persirate. :haha:

Da se pohvalim ja sam ih sve prošao ali zbog toga jer sam ih dosad rješavao nekoliko puta pa ih već znam napamet. BTW kod zadnje slike je greška u tekstu "Ukoliko vam tačke izgledaju belo" trebalo bi pisati "Ukoliko vam tačke izgledaju crno"

kako smo van sezone evo vam još nekih prijmjeraka

izbrojite noge

tko je na slici

Što je na slici (kod testiranja moraš odgovoriti odmah kad ti pokaze sliku)

opticke-iluzije03_zps9b7b8d9c.jpg

0792007_zps9a9877cd.jpg

Ma slabi ste vi pecaroši , mnogo priče malo rezultata , fali vam timski rad . Vidite kako to rade u Africi :

[video=youtube_share;QbSf4XNBhlE]http://youtu.be/QbSf4XNBhlE[/video]

Dobro mi reče jedan stari ribolovac, ovo je ponovi štučija godina. U Nedelju drugar i ja odemo da varaličarimo i lepo se napecamo ali ni jedna štuka veća od 500g. Uz obalu malih kao olovka more

- - - - - - - - - -

Vidim da su izašli sa cenama novih dozvola za 2014.godinu 6000+500dinara članarina udruženja. Hoće li neko uzimati dozvolu, ja ne planiram jer koliko idem na vodu platim na nekom reviru, napecam se kao čovek i još me manje izađe

Proslogodisnja dozvola je zadnja koju sam kupio, dok se situacija ne popravi. Kome da placam dozvolu, za sta? Na jezeru gde stalno pecam letos je bio "pomor ribe" neko potamanio strujom. Gde je tu ribocuvarska sluzba? I sta ja na tom jezeru (koje nije veliko) da upecam u buduce?
Ovo Palanacko jezero Kudrec nije godinama poribljavano pecanje na njemu je uzaludno gubljenje vremena izem ti takvo pecanje za koje unapred znas da nista neces upecati.
Velika Morava takodje satrvena ribljim fondom, za celu jesen upecao sam 2klena, 1 soma i 1 smudja, smesno, a do nje moram da vozim 20km.
Kad vec moram da idem daleko na pecanje oticicu na neki revir, platim al bar uzivam u adrenalinu i carima ribolova.

Da je ova moja palanka pored Dunava ili neke velike reke ne bi zalio za tih 6500din. Ovako je zaista smesno kupiti dozvolu kad nemas gde da pecas.

Ribocuvarska sluzba zeza penzionera kad dodje sa jednim teleskopom da se malo opusti a nema dozvolu, dok ove sto organizovano unistavaju riblji fond niko ne dira.

U mom selu su unistili jednu malu reku masovnim izlovljavanjem zadnje 2 godine zbog niskog vodostaja.

Kakva dozvola kakvi bakraci...

Poslednja izmena:
Na zalost sa begecke jame nose i penkale i gladalice. Tuga.

Novo! Ribolovačke dozvole za 2014. godinu!
icon_wink.gif
icon_smile.gif

Dozvole_zps90bb6791.jpg

Od sutra će u Formax Mega Storu u Beogradu biti moguća kupovina ribolovačkih dozvola za 2014. godinu (za ribolovce sa šireg područja grada Beograda, od korisnika voda "Eko Ribarstvo" d.o.o Valjevo). Godišnja dozvola košta 6,000.00 din, povlašćena za lica preko 65 godina, žene, omladince i invalide 60-79% - 3,000.00 din i godišnja dozvola za invalide 80-100% i ratne vojne invalide - 100,00. dinara.
Potrebno je da prilikom kupovine pokažete važeću ličnu kartu i donesete fotografiju dimenzija 30x35 mm (invalidi i uverenje/dokaz o invaliditetu), aFormax Store vam za sve ostale artikle kupljene toga dana (na računu na kome je i dozvola) iz kompletnog asortimana, pod uslovom da već nisu na nekom sniženju, naravno - poklanja 15% popusta! Dozvole važe za celu Srbiju, naravno (tzv. objedinjene dozvole).
icon_wink.gif

p.s. Kupovinom dozvola kod nas dakle ne plaćate nikakve članarine. Od sledeće nedelje omogućićemo kupovinu dozvola i u našim novosadskim prodavnicama (samo će, naravno, biti od drugog korisnika - sa tog/tih područja).
icon_wink.gif

dozvole-plakat-low_zps0db0faaf.jpg

Pozdrav svim ribolovcima. Prvi put se javljam u ovoj temi, pošto sam relativno nov na forumu a nisam skoro išao na pecanje. Inače sam temu pročitao od prve do zadnje strane. Danas me drugar zove, kaže na Savi radi štuka i bela, pita oćemo ići sutra na pecanje. Pošto on voli malo da preteruje, ajde da priupitam ovde na forumu. Jel bio ko od Sremaca ovih dana na Savi i jel radi riba?

Ja sam planirao u subotu pa makar i po snegu išao. Kao što sam već rekao ubi sitna štuka al bar ću se napecati na varalicu kao čovek

- - - - - - - - - -

Inače ovo vreme je i ostale ribe izludelo, kod nas je lepo u sumrak radio smuđ ovih dana a na Tamišu kod Orlovata je palo par lepih somića kako mi reče drugar

Nazad
Vrh