Proslogodisnja dozvola je zadnja koju sam kupio, dok se situacija ne popravi. Kome da placam dozvolu, za sta? Na jezeru gde stalno pecam letos je bio "pomor ribe" neko potamanio strujom. Gde je tu ribocuvarska sluzba? I sta ja na tom jezeru (koje nije veliko) da upecam u buduce?
Ovo Palanacko jezero Kudrec nije godinama poribljavano pecanje na njemu je uzaludno gubljenje vremena izem ti takvo pecanje za koje unapred znas da nista neces upecati.
Velika Morava takodje satrvena ribljim fondom, za celu jesen upecao sam 2klena, 1 soma i 1 smudja, smesno, a do nje moram da vozim 20km.
Kad vec moram da idem daleko na pecanje oticicu na neki revir, platim al bar uzivam u adrenalinu i carima ribolova.
Da je ova moja palanka pored Dunava ili neke velike reke ne bi zalio za tih 6500din. Ovako je zaista smesno kupiti dozvolu kad nemas gde da pecas.
Ribocuvarska sluzba zeza penzionera kad dodje sa jednim teleskopom da se malo opusti a nema dozvolu, dok ove sto organizovano unistavaju riblji fond niko ne dira.
U mom selu su unistili jednu malu reku masovnim izlovljavanjem zadnje 2 godine zbog niskog vodostaja.
Kakva dozvola kakvi bakraci...