Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

worm hvala....meni sinoc ulov u cenker,tj bubanj,valjda znate na sta msm,mrena 2.5kh,kesega 1 kg i smudj i mrena po 0.5 kg..bacio onako bezveze,posto imam reku 50 metara od kuce:osmeh:

Pa ne moras se bas ovde hvaliti sa krivolovom. Sledeci put napises li nesto slicno smatracu kao provokaciju, post cu ti obrisati a tebe cu kazniti.

Dusko58 ja imam dozvolu za bacanje mreza i pecanje vec niz godina,ponekad i pecam na dubinku kad imam vremena...ima i moj otac takodje...a reka kraj mene je od ovih kisa nadosla pa sam bacio u nju...a ionako sam tu svu ribu vratio u vodu,posto ne prodajem a i ne jedemo toliko ribu da mi treba...Zasto me optuzujete da sam KRIVOLOVAC i odakle vam pravo za to,posto je ovo javni forum i dosta ljudi to cita,zasto me prvo niste pitali imam li dozvolu..stvarno svaka vam cast..jel treba da slikam dozvolu da postavim.

Dusko58 ja imam dozvolu za bacanje mreza i pecanje vec niz godina,ponekad i pecam na dubinku kad imam vremena...ima i moj otac takodje...a reka kraj mene je od ovih kisa nadosla pa sam bacio u nju...a ionako sam tu svu ribu vratio u vodu,posto ne prodajem a i ne jedemo toliko ribu da mi treba...Zasto me optuzujete da sam KRIVOLOVAC i odakle vam pravo za to,posto je ovo javni forum i dosta ljudi to cita,zasto me prvo niste pitali imam li dozvolu..stvarno svaka vam cast..jel treba da slikam dozvolu da postavim.

Postavljeno ti je pitanje juce da li si profesionalac, medjutim nisi nista odgovorio ali vidim da nisi ni bio prisutan na forumu. Normalno je da ako napises da stavljas bubnjeve, na forumu gde su ljudi uglavnom sportski ribolovci, napises i da si profesionalni ribar. Sta mislis kako mi treba to da protumacimo u ovoj sveopstoj kradji ribe. A mozda se vodis i onom narodnom: "Napad je najbolja odbrana". Ja da sam na Tvom mestu bi bas slikao profesionalnu dozvolu i ovde postavio.::namigivanje::
I jos samo jedna stvar: Ova tema nosi naziv "Pecanje kao odmor...." a ne profesionalno ribarenje.

Poslednja izmena:
Vreme se odlepsava i temperature se dizu.Isao li je neko u ribolov,ovaj vodeni,i kako je prosao?Ja se spremam vec nekoliko dana ali sve neka preca posla i sve vetar duva.

Za to profesionalac se izvinjavam,nisam video,video sam samo komentar Duska58...ne znam kakva je kod vas procedura sto se tice tih dozvola.kod nas se moze vaditi mesecno i godisnje...ja imam punu dozvolu za sve vrste ribolova,vadim je zbog pecanja sa obale i vazi za sve reke u RS...a posto imam i mrezu od 10 metara malu trojku pa ajde i zbog nje,bacim je nekada na njive kada izadje reka...do ove god mi je stojala 2 god nije bila u vodi...takodje sam amater i rekreativac imam 3 obicna stara stapa jedan teleskop,cenker i mrezicu...moj godisnji ulov ne prelazi 10 kg ribe:haha:a za dozvolu nije problem,kad vec moram da se isledjujem i dokazujem svima nikakav problem

Ja cu sutra ako Bog da na Oazu MB u Glozan.

- - - - - - - - - -

.ne znam kakva je kod vas procedura sto se tice tih dozvola.kod nas se moze vaditi mesecno i godisnje...ja imam punu dozvolu za sve vrste ribolova,vadim je zbog pecanja sa obale i vazi za sve reke u RS

Sada bez zezanja, kakva je to "puna dozvola" kod Vas. Sta u stvari mozes sve da radis (pecas) sa tom punom dozvolom i kojim sve alatom i nacinima? Kod nas je mogla a mislim i sada da moze mreza mamkara da se koristi ali ne duza od mislim 2 m. uz redovnu pecarosku dozvolu.

Ispravka, sada zvao Oazu i na njoj je neko takmicenje i nema mesta, moracu da porazmislim dal da idem na Kasapsku.

pa kako su meni objasnili kad sam uplacivao,sa njom moze sve od plovka do mreze do 20 metara al da prijavis kod ribocuvara da je ne bi digao on..ja to placam 100 e godisnje i miran sam,najcesce pecam na plovak,to me eto opusta,imam i svoj camac pa sedimo na vodi,pecamo babuske i klenove..a dozvola za dubinke i varalice je 50 e godisnje...tako je kod mene...al ja sam bas amater,kad gledam vas sta kupujete i kakvu ribu pecate ono ulova sto sam napisao to je za mene bilo kao da sam uhvatio veliku belu ajkulu:D

Posto vidim da je kod vas sve redovno zauzeto i da mora zakazivanje ja vas POZIVAM zdruzeno da na leto budete moji gosti i oprobate se na Bovanskom jezeru u lovu soma i deverike.Riba ima u izobilju vazi samo redovna dozvola,povrsina je velika i ima dovoljno mesta za sve.

Posto vidim da je kod vas sve redovno zauzeto i da mora zakazivanje ja vas POZIVAM zdruzeno da na leto budete moji gosti i oprobate se na Bovanskom jezeru u lovu soma i deverike.Riba ima u izobilju vazi samo redovna dozvola,povrsina je velika i ima dovoljno mesta za sve.

Nemoj samo da se iznenadis kada banemo i kazemo: "Mi dosli, evo nas kod Vas ".:osmeh::ppozdrav:

I sutra da dodjete nebi bio iznenadjen,cak stavise bio bih pocascen.Nema ko da mi pravi drustvo.Ranije sam vodio zenu,sada imam malo dete pa ona ne moze da ide.Ovde je malo pecarosa a ja obozavam pecanje.To je mnogo lepo jezero i ja uzivam u njemu kad god odem.Samo uvek je bolje u drustvu.Kad ne bi bilo krivolova riba bi bilo na pretek a ovako i pored krivolova ima jako puno riba i kad krene to su odlicni ulovi.Kolike sam somove vido i tolstolobike to je cudo.

28rlh6u.jpg
:riba:

@Milos D.T.

Milose jel to "crne udovice" prvi put idu na vodu?:osmeh: Ja sam moj novi komplet vec krstio.:osmeh:

Nazad
Vrh