worm
Član
Zar to nije zabranjeno, sem ako nisi profesionalac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
worm hvala....meni sinoc ulov u cenker,tj bubanj,valjda znate na sta msm,mrena 2.5kh,kesega 1 kg i smudj i mrena po 0.5 kg..bacio onako bezveze,posto imam reku 50 metara od kuce
Dusko58 ja imam dozvolu za bacanje mreza i pecanje vec niz godina,ponekad i pecam na dubinku kad imam vremena...ima i moj otac takodje...a reka kraj mene je od ovih kisa nadosla pa sam bacio u nju...a ionako sam tu svu ribu vratio u vodu,posto ne prodajem a i ne jedemo toliko ribu da mi treba...Zasto me optuzujete da sam KRIVOLOVAC i odakle vam pravo za to,posto je ovo javni forum i dosta ljudi to cita,zasto me prvo niste pitali imam li dozvolu..stvarno svaka vam cast..jel treba da slikam dozvolu da postavim.
Sutra na Basianu
Šta će ti onda dozvola za bacanje mreža?posto ne prodajem a i ne jedemo toliko ribu da mi treba
I ja sam trebao sutra ici ali nema mesta... Sta da radim,opasno sam resio da idem sutra da okupam udice,zovem adu safari nema mesta,mika alas takodje... Pa ja ne znam jel ljudi rade nesto ili samo pecaju. Pozz...
.ne znam kakva je kod vas procedura sto se tice tih dozvola.kod nas se moze vaditi mesecno i godisnje...ja imam punu dozvolu za sve vrste ribolova,vadim je zbog pecanja sa obale i vazi za sve reke u RS
Posto vidim da je kod vas sve redovno zauzeto i da mora zakazivanje ja vas POZIVAM zdruzeno da na leto budete moji gosti i oprobate se na Bovanskom jezeru u lovu soma i deverike.Riba ima u izobilju vazi samo redovna dozvola,povrsina je velika i ima dovoljno mesta za sve.
Miloš D.T;684939Nove neotpakovane.:osmeh:[/QUOTE je napisao(la):Obavezno kupi futrolu. Sacuvaces karike i masine od ostecenja. Il mi se cini il su to hranilice montirane.