Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Dzonyboy svaka cast za ulov narocito za prvu sliku odlicna zenka, a dali ulov vracas u vodu ili mozes da ga odkupis?
Sve se vraca,uhvati-pusti sistem. Mada mozete na jezeru uvek da kupite sarana,vidim da ga i prodaju. Na jezeru br1 mozete nositi sarana kog upecate do 3kg a ako je preko 3kg doplatite razliku i mozete ga nositi.:ppozdrav:

Bio sam danas na prelepom jezeru,ponosu grada Aleksinca i okoline.Naravno Bovansko jezero.Evo i slika.
p4150603.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
p4150609.jpg
p4150615.jpg

@Vojkanvrelo

Stvarno je prelepo. Moracemo malo navratiti.:bravo::ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Rezervisao mesto br. 8 na "Oazi MB" u Glozanu za nedelju. Hteo sam u subotu ali je jezero zakupljeno za taj dan od neke firme. Hteo sam da rezervisem br. 13 ili 12 da budem blizu nasih drugara "zima" i "Pavel K" ali mi je restoran ovde blize.:osmeh::ppozdrav:

Sto me nerviraju ovi sa cerencima, nabili se na mostove kod nas na Begeju i pokuise ribu to nije normalno, svu vodu profiltrirase, pre neki dan sam 8 cerenaca na jednom mostu izbrojao. Vade krase i belu od onih kao upaljac do preko kilo, sarane divljake kilu dve komadi i soma su maznuli od 9kg pre par dana ,sve bi ja to po kratkom postupku :zli:::jako_besan::

Kolega Dusko58 kako ste prosli danas?Pozz...

Lep dan u smislu vremenskih prilika na Oazi. Izvadjena tri sarana i tri otpala. Dva kod obale a jedan dosta krupniji kada sam ga cimnuo zabio se u dno i nisam mogao da ga pomerim. Kada sam ozbilnije povukao ostao je u vodi, otkacio se.

Sarani su tezine najmanji do 2 kg srednji oko 3 kg i onaj najveci mozda do 5 kg. Na Oazi bio i nas drugar "zima" sa drustvom i cini mi se da su oni jako lepo pecali. Oni su jos ostali da fataju sarane.:osmeh:

Poslednja izmena:
Dusko imas pogresne informacije! Nema nikakvo republicko takmicenje nego samo takmicenje, i nema veze sa tim republicko cak su to i dva takmicenja koja nemaju veze jedno sa drugim. 27.4 je takmicenje na plovak mec koje organizuje reviri srbije a 28.04 je takmicenje u okviru kluba Backi Petrovac (ali samo za clanove) i mi pecamo 28.4 i mozes slobodno da dodjes da pogledas :)

- - - - - - - - - -

http://revirisrbije.com/takmi%C4%8Denja/match-cup/prole%C4%87ni-match-cup-2013

Evo najava takmicenja ima jos mesta pa moze da padne i neka prijava.

Čuo sam se sa bratom Pavelom, imali su nekoliko sitnijih šarana do sad i jedan bio oko 14 kg, još uvek pecaju, u pitanje je Oaza, izgleda da je šaran počeo da grize.

I ja sam se cuo sa Pavelom (zima) i izgleda da treba da osvoje prvo mesto na tom danasnjem Petrovackom kupu koji se odrzava na Oazi. Kaze da su najbolji do sada sa brojem upecanih riba i njihovom tezinom.:bravo:

Nazad
Vrh