Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Bio danas na Oazi u Glozanu. Ni pecanje nisam imao. Bilo nas 4-5 pecarosa i samo je jedan "dobro" radio. Na kukuruz sa aditivom jagode dobio 4-5 sarana. Ovi drugi po jednog a ja niti jednog.::sramota:: Kisica malo padala, malo vetar duvao, malo vise bilo zima. Jebes pecanje, ne idem dok ne bude preko +20 stepeni.:osmeh:

- - - - - - - - - -

Drustvo od sutra krece prolecna akcija u Formax-u, pa ko voli nek izvoli. Mislim na one kojima nesto fali od pribora a i za one koji hoce da nabave neki novi komplet. Jos nisu izbacili sta je sve na akciji ali videcemo.:ppozdrav:

open-season2013zaglavlje2_zps33f92e70.jpg

Poslednja izmena:
Juče bacio glistu u vodu i ništa da je dirne. Jest da sam je zakačio na kuku ali šta zna riba šta je kuka. E odem i danas. Ista meta isto rastojanje. Ništa ništa pa malo dirne. I da nemeračim dalje na kraju uhvatim jednog klena. Kad sam ga očistio imam šta i da vidim. On je pun glisti. Sit da sitiji nemože biti. Vodostaj je danima visok i on negdje izašao u pašu. A ima i gdje. Trava krenula i puna je sitnih živinki. Za uživanje kraj vode vrijedi otići pa i kupati crva ali nema prilike da ga nešto uzme.

ja nikako da uhvatim vremena da odem na zasavicu od posla. a vodostaj porastao ohoo. do camca nemogu ni doci ceo vrbak pod vodom . a tu pecanja sad i nema. sve ode u trsku i plicake tako da se nemoze ni pecati. ali probacu na drugom mestu blize selu tu se moze sa obale donekle samo dok vremena uhvatim. pozeleo sam stuku da nezaboravim kako izgleda

Bio za vikend kod nas na Begeju, ogroman je. Pecarosa nigde ali zato četvorica čerenče na mostu, imali su 3-4 karaša lepa i 2-3 deverikice. Ništa posebno, a voda iz Rumunije donosi neke flašetine i kanistere, bem ti ja njihovu evropsku uniju

Baš lijepe stvarčice. Pogotovo ovaj set na drugoj slici. Problem je što kod mene nema jezera ili stajaće vode (bare). Neznam kako bi se ti signalizatori ponašali na tekućoj vodi. Kod mene ih niko ne koristi.
I danas sam bio na uni. Voda brzo pada a ribe uzele godišnji.

Lepa ponuda a lepe i pare za nas siromahe iscedjene do kraja.Upravo se odrzava sajam ribolova u Nisu,tako da izvolite,na druzenje,cene su...malo nize,ali ne mnogo:osmeh:

Juče jednu turu i danas još jednu su doneli šaranske mlađi kod nas na V. B. kanalu

fotografija0277.jpg
[/IMG]

Za svaku pohvalu:bravo:,i kod nas su u Tamis u Pancevu ispustili saransku mlad,mada smo malo daleko,ali nadam se da ce poneki ikod nas da zaluta,ako se neumori dok pliva uzvodno.

Poslednja izmena od urednika:
Sad dodje iz Formaxa i moram da se pohvalim da sam pazario feeder stap. Prvi put feeder drzim u ruci i pocinjem sa ovom tehnikom pa ako mi se svidi idemo na nesto skuplje i kvalitetnije

Fider pecanje je lepo i zanimljivo, neka te stap lepo sluzi i dosta ribe da nahvatas sa njim. Jel ima izmenjive vrhove?

Nazad
Vrh