Dule ako ti stoji levo bacaj levo, ako desno onda na desno, ako je prav ostani kuci i budi koristan.
Ne vredi druze, teraju me od kuce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dule ako ti stoji levo bacaj levo, ako desno onda na desno, ako je prav ostani kuci i budi koristan.
Svaka cast Dule na izboru i kupovini nek te komplet dobro i dugo sluzi i da budu uvek zategnute strune! Nemoj mi tu sad ovako tura za sve zapicemo to na vodi
Danas montirao najlone i saranske sisteme na nove stapove. Zivce sam pogubio dok kroz one dugacke buzire nisam provukao najlon. Jel zna neko neki lak nacin da se to odradi?
Tako sam i ja radio dog nisam znao tri sata jedan sistem al sam naucio ako platis pice cu te naucim ima sve da sredis za minut
Lepo odes do Autosporta NS (to ti je ona radnja za sarandzije kod masinske skole) kupis sajlicu za buzir nekosta vise od 100,00 dinara (mislim da 75,00 mozda cak ni toliko) provuces sajlicu kroz buzir zakacis najlon i izvuces sajlicu i gotovo svega minut po sistemu!
Mozda i odande donese koju banderu.
Reci drug moj sta te zanima a da te jos nisam naucioZimo oces i nas ostale da naucis.