Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Koliko je para taj štap?

Meni izmače Daiwa Black Widow 3,5 libre i to bez veze(moja greška)al dobri su i ovi,samo bi ih trebalo ovih dana isprobati.:osmeh:

Nisu Bog zna koliko, oko 10.000,00 din.

WINDCAST CARP 3.5 lbs, 3.90 m - Daiwa

Elegantan, snažan i veoma kvalitetan štap za lov šarana, izrađen od karbona. Opremljen je dvostopalnim SiC provodnicima, navojnim Fuji držačem maši... detaljnije

- - - - - - - - - -

Danas sam po onome suncu sedeo u dvoristu i izneo stapove. Mal nisam zabacio u travnjak.:haha::ppozdrav:

Poslednja izmena:
A ja sam u sahtu ispred kuce pustio par komada ribica sa obliznjeg jezera i uvek kada zelim u ribolov ja napravim jedan test.Bacim po par glista u sahtu i ako ribe ih onako sa apetitom pojedu ja se pakujem i idem na pecanje.To mi je bas dobar kompas.

@Duško
Kad ćemo se družiti ono sto smo pričali ranije, u Zmajevu?
Jer ima zainteresovanih forumaša?
Pavel K je tu, i njegov kum, Zima, tu je možda i član Frenky, a ostali nek se izjasne

Druzicemo se neg sta. Cekaj brate samo da otopli malo, za utorak ponovo najavljuju sneg. Lako je okupiti dobru ekipu samo kazem da se malo prolepsa vreme. Tamo negde kako smo planirali u maju.

Ja imam takmicenje u Zmajevu 31 u Nedelju nadam se da nece biti snega do kolena, kakvo god da bude vreme ja jedva cekam :riba:

Nisi jedini koji jedva ceka ali ovo vreme mislim da je jako lose za bilo koji uspeh.Taman jedan dan lepo vreme kad sutradan opet mecava vetar i sl.

Nema veze jedan saran bice dovoljan za prvo mesto :haha: Ma bitno je druzenje pored vode uz kotlic i cugu od chladnog vremena cemo se vec nekako ugrejati a uspeh je totalno nebitan sta bude bice!

Pozdrav drustvo. Ja se ponovio. Pre sat vremena kupio u formaxu 3x

WINDCAST CARP 3.5 lbs, 3.90 m - Daiwa

Elegantan, snažan i veoma kvalitetan štap za lov šarana, izrađen od karbona. Opremljen je dvostopalnim SiC provodnicima, navojnim Fuji držačem maši... detaljnije

Nisam pazario jos masinice, jako se lomim. Zima jel to znaci da ostali nece moci da pecaju u Zmajevu u nedelju.
:sta: Rodjendan mi je i ako pazarim do tada masinice moram negde da overim alat. Onda cu morati u Glozan, kazu za nedelju +20 stepeni.

Nazovem formax i kazu ostala jos samo 4 kom ovih stapova. Rezervisem i u auto, pravac formax. Sada me bas briga dal ih ima u prodaji ili ne.
:osmeh: Moram da naglasim da je osoblje zajedno sa vlasnikom formaxovih radnji gosp. Goranom izuzetno ljubazno.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Dusko svaka cast dobar izbor nek te dobro i dugo sluze a za Nedelju je tacno zakupljeno je celo jezero.

@zima

Kakvo je to takmicenje?

Mislim da cu da ih uparim sa ovim masinicama Daiwa:

CROSSCAST-X 5000 QD

Velika i snažna "big pit" mašinica, dizajnirana za lov šarana i ostale varijante dubinskog ribolova. Poseduje 5 kugličnih ležajeva, izdržljive i snažne "Digigear" zupčanike, grafitno kućište i rotor, dugu konusnu špulnu velikog kapaciteta idealnu za daleke zabačaje, jaku rezanu ručicu, sistem slaganja strune se beskonačnim vijkom (worm shaft), "Twist Buster" vođicu strune i preciznu prednju (frontalnu) kočnicu. Ovaj model ima i tzv. "Quick Drag (QD) stezač špulne, kojim se pritezanje kočnice od potpuno otpuštene do zategnute vrši za manje od jedan okretaj/krug stezača. Odličan izbor za situacije kada je potreban dalek zabačaj.

Tezina masinice je 610 gr.a prenos 5,1:1 0,35/370 broj lezaja 5+1

Poslednja izmena:
@Zima
Spremaj duge gaće za takmičenje

lfdpk.jpg

@ Dusko to je vec tradicionalno "Kulpinski Uskrsnji Carp Cup 2013"
Masinice nisu lose mislim da ce savrseno leci na te stapove.

@Miroslav K netreba duge gace sad gledam promznozu promnoziraju 17 - 20'C :osmeh:

@Vanja69 to sam vec cuo negde oni koji idu na pecanje to su lencuge i sigurno nemaju pametnija posla. Tako da ispada da smo mi ovde svi lencuge i nemamo pametnija posla :zli: ::jako_besan::

Ljudi pao ponov u masinicama. Kupio 3x Daiwa CROSSCAST-X 5000 QD Legle na one stapove kao guza na nosu.:osmeh::ppozdrav:Ustvari... tura za sve :ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:

kako im se samo oce po snegu da pecaju, bas nemaju pametnijh posla

Ako ti imas pametnija posla ti radi svoj posao a za druge te nije briga. Znas kako pametan narod kaze?:sta: Ovako: "Budala uvek nadje sebi posla".:osmeh::ppozdrav:

Dule ako ti stoji levo bacaj levo, ako desno onda na desno, ako je prav ostani kuci i budi koristan.

Nazad
Vrh