Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Ribolov nesme da trpi zbog posla :haha:

Ja cu najverovatnije koliko sutra da skoknem do Drine,da vidim radi li skobalj.Pasenog mi je bio neki dan (dosao iz Valjeva) i lepo je prosao .Uhvatio je 6 komada (na travu).Tezili su od 1kg~1,5kg lepi primerci.:ppozdrav:

2ryhogy.jpg

Koja je ovo vrsta šarana ili meleza?

Nije opasan samo ga treba napraviti do kraja tj. par limova okolo i nema šanse da se bilo što dogodi

dsc00124_zps64efe3a8.jpg

dsc00115_zps7a891a60.jpg

dsc00122_zps88bcd339.jpg

ovaj je inaće napravljen s jednim valjkom ali sa velikim "kanalom" tako da bolje i brže rola od ovih sa dva valjka zbog veće dužine po kojoj prolazi boila.

dsc00098_zps82bddaac.jpg

nije to moje (nisam šaranaš), slike su s jednog ribičkog foruma, a ovo od aluminija je lijevano pa kasnije obrađeno na glodalici. A vlasnik je pravi fanatik tako da je nabavio i ovo za miješanje

SDC11210_zps67e4b375.jpg

Drustvo upravo sam procitao post na jednom pecaroskom forumu i prenosim ga Vama:

pozdrav kolege,ja bih malo da napisem o novinama na jezeru Basiana.Pored sarana i amura od ove godine po prvi put moze da se peca i babuska na plovak koje je ubacena u jezero pocetkom novembra prosle godine 1500kg. Babuska koja se upeca moze da se nosi do 4 kg .Cena dozvole je 600din za dan kao i za noc,osim ako se sastavlja dan noc onda je 1000din.Od ove godine u sklopu jezera mozete uz prihvatljive cene rucati i osveziti se u skromnom restoranu.Posetite nas bice nam drago da vas ugostimo.Za sve informacije mozete pozvati na tel.064-906-89-87

Jezero Basiana se nalazi izmedju mesta Ruma i Indjija tacno kod mesta Donji Petrovci koje je od Rume na 15 km. Asfaltni put vodi do samoga jezera.

Nazad
Vrh