Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

daiwa-carp-set-1b-erxgjr.jpg

Ja se ponovio

Cestitam Milose i zelim da puno sarana izvadis sa njima. Stapovi "crna udovica" se dobro kotiraju u pecaroskim divanima. E sada jos indikatore i drzace stapova i kompletan si. Naravno i dobar carp meredov.

Ja imam ovakav i zadovoljan sam sa njim: DRŽAČ ZA MEREDOV - CARP PRO -1.80 - CARBO - Carp Pro

Karbonski držač meredova opremljen standardnim metalnim navojem pomoću kojeg se montira okvir meredova. detaljnije
Cena: 1,483.30 din.
2,119.00 din. (popust: 30%)
Ali ne karbonsku nego od fiberglasa, jaci je. hteo sam karbonski pa su me upozorili u radnji da nece izdrzati tezinu. I ovaj meredov upari sa tim drzacem:

MEREDOV - CARP HOOPER-AUTOMATIC - Carp Pro

Klasični šaranski meredov sa sa okvirom od karbona, trouglastim oblikom i mrežom krupno tkanom od poliestera. Mrežica je gumirana tako da ne može ... detaljnije
Cena: 2,979.00 din.
Na taj drzac meredova mogu i manji da se navrnu posto je navoj univerzalan ja sam jos uzeo:

MEREDOV (GLAVA) 60X50 cm 4231
Kataloški broj: #30368
U kategoriji Meredovi

Ukupna težina: 1.0 g
Cena: 1,090.00 din.

Detaljan Opis

Dodatne Informacije

No code has to be inserted here.

Glava meredova okrugog oblika, prečnika 60 cm i dubine mrežice 50 cm. Poseduje i dva neoprenska dodatka koji meredovu ne dozvoljavaju da potone, odnosno olakšavaju njegovo plutanje na površini. Okvir je izrađen od metala i poseduje standardan navoj koji odgovara bilo kojoj dršci meredova.

Eeee... ljudi vec mi je postalo dosadno bez vode. Moram otici negde bar da je gledam, mozda ponesem varalicarac i malo da bacam. Ubija ova dosada.

Da se nadovezem:

- - - - - - - - - -

Pozdrav drustvo. Jel mozda jos neko obavesten o pojavi nepoznatog parazita kod slatkovodnih riba, posebno grabljivica? Pokusao sam nesto da izguglam u vezi toga, ali nista nisam nasao.

Propast moj Dule....kod nas u B.Basti drinom gazduju Valjevci:haha:...rasulo zivo.Jure klince sto pecaju takmicarcima i penzionere a agregati i mreze rade li rade ....kad malo bolje razmislim....mozda rade i u talu:sta: U svakom slucaju,jedno je sigurno~nikako ne moze bolje gazdovati sluzba iz Valjeva (na Drini) nego li lokalno ribolovacko udruzenje. Tu sigurno nisu cista posla.

Nazad
Vrh