Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

f9nrys.jpg

Ovaj je imao oko 2 kile,sada pliva Živačom.:riba:

jel neko danas bio na pecanju (varalicarenju) meni stuka nije ugrizla

Ja sam bio danas na DTDu kod Mihajlova produzila mi se ruka koliko sam varalicario ali nista. Lepo vreme danas izmamilo mnogo ljudi na vodu ali bez uspeha. Lep prizor danas na pecanju, sunce sija u zaklonu jos snega ima a na trianglu DTDa i Begeja veliko jato labudova. Slikao sam ali na zalost nije mi tu kabal pa ne mogu da prebacim na komp

Svaka cast bice nesto od vas majstora nadam se da je stabilan da se puno piva ne prosipa :haha: :ppozdrav:

Hvala Milose, takodje se pridruzujem cestitkama i nadam se da cemo ove godine vise cuvati nase vode i zivalj u njoj.:ppozdrav:

Lazare ne znam koja je svrha popunjavati obrazac?:sta: Dozvola ce se morati vaditi i tu nema price. Prica se moze povesti o ceni dozvole i doplatnim dozvolama. Treba povesti pricu kuda ide novac od dozvola i u koje svrhe se trosi.:ppozdrav:

Naravno da se treba pravdati kuda ide novac.Poribljavanje je katastrofalno.Vode su zagadjene itd.Svidja mi se predlog da dozvola bude jedinstvena,naravno ne za ribnjake,vec za reke i jezera.Al da treba da se placa treba.Da ima lopova ima,da radi struja i ostala zla radi.Po meni treba poostriti zakon,a lovocuvar ako se uhvati,da pr....a majcino mleko.Ipak se slazem sa Duletom,da peticija nije resenje,vec preko ribolovackih udruzenja.:ppozdrav:

Problem je sa ribokradicama sto su kazne za takva nedela preblage, neku sicu plate i ajd ponovo. Znaci da drzava nesto mora u kaznenoj politici prema takvim nedelima da menja svoj stav, pa cemo i onda mi nekako lakse te pare izdvojiti. Evo kod nas u Futog donose kradenu ribu cak iz Karavukova. Saran 250,0 din, stuka 250,0, som 400,0 din. i niko im nista ne moze. Sada u vreme posta narod ih cak i podrzava, samo nek je jeftinije pa da se ima. Evo kada uporedimo kg neuredjenog sarana od 400,0 din sa kg uredjene piletine po ceni od 280,0 din izlazi da je saran preskup, sto je i moje licno misljenje. onda ne treba da se cude sto se riba u Srbiji malo jede. Saran od 2 kg kada se uredi verujem da nema vise od 1 kg snicli.

Nazad
Vrh