Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Ja jutros odem da obicem kanale,upecam dve stukice(1,5 i 2 kg) i jedna lepa mi se otkaci,kad sam krenuo ka kolima sapletem se o neku kupinu i padnem na stap.Slomio se na dva mesta....popodne odem da orem i crkne mi regler na alternatoru....neki put netreba ustajati iz kreveta,jeftinije je prespavati dan

Taj na grani mi je drug.Ja mu govorim nemoj upasces u vodu ali on nece da slusa.A do vode se nemoze jel je veliko blato.:ppozdrav:Da je neka veca izvadio bi kolega nije to za njega problem on je profesionalac

Taj na grani mi je drug.Ja mu govorim nemoj upasces u vodu ali on nece da slusa.A do vode se nemoze jel je veliko blato.:ppozdrav:Da je neka veca izvadio bi kolega nije to za njega problem on je profesionalac

Veruj mi da od onoga granja ispred nema sanse da izvadi vecu stuku od kile. Jedino da ti zagazis i da sklonis granje, e onda mozda nekako.:osmeh::ppozdrav:

Ja sam jutros zamalo otplovio, ustao sam se u pet i popijem jutarnju dozu otrova popušim dve cigare pokupim u podrumu kedere i odo ja na štuke (idiot nisam pogledao vodostaj na internetu) a bila je srećom magluština pa sam se sporo vozio jer kako sam se počeo spuštati s nasipa prema prema mjestu gdje obično parkiram vidim ispred mene voda ali mi na prvi mah nije sinulo da bi to mogla biti "prava" voda a ne bara na putu tako da sam ušao nekih 30 cm u nju kad sam skontao o čemu se radi, odmah miško šaltaj u rikverc i bježi natrag na nasip. S obzirom na kojem je mjestu bilo tih tridesetak cm onda je tamo gdje parkiram bilo blizu metra.

Onda sam otišao na rezervnu lokaciju taman sve pobacam u vodu zavalim se u stolicu i kako je već počelo sunce probijati se kroz maglu lagano dremuckam kad ono mobitel, zove žena da se krmača poćela prasiti nek dođem doma i dam joj oxytocina pa kad završi prašenje mogu natrag a ono ko za inat bila je agresivna prema prascima, pa jos daj stresnila pa čekaj dok se smiri i tako me prošla volja za ribolovom.

Danas bio na jednoj komercijali, za 4h 5 sarana od 1,5 do 5 kg, radio ko blesav, nikad nisam ovako dobro prosao. Svi upecani na bojllu skoljka. Na kukuruz ni da pipne, mada sam ocekivao jer nije jos toliko hladna voda. Primama klasicna nista specijalno.

@mbranko

Branko umalo da od auta napravis amfibiju.:osmeh::ppozdrav:

@prof.dr. Seljak

Bilo bi lepo da napises i koja je komercijala spomenuta, a mogla bi da padne i neka slika.:ppozdrav:

Ja sam juce verovatno zavrsio sezonu lova na sarana, bio na oazi pecao od 13h do 17.30h i upecao osam komada sarana sve ko jedan oko 3kg. Dobijao sam ih na bananu i krabu lep zavrsetak sezone i sad cu pustiti sarane da se odmore malo od mene bar tamo negde do prvog aprila!

I ja sam juce hteo na oazu ali odustao sam zbog inata. Pitao sam ih kolika je sada cena posto se peca samo nekih 8 sati, a oni kazu "ista". Ne radi se o tih 200-300 din. nego o principu. Hiljadu dunara je stvarno preterano za nekih 8 sati pecanja.

Komercijala je nova, u okolini Beograda, i zasad peca samo mali broj ljudi, tj testira se i peca se po pozivu. Nisu sigurni da li da krenu na komercijalni ribnjak ili rekreativni. Napravio sam samo dve fotografije, juče sam bio jedini pecaroš, pa je bilo malo nezgodno i da fotografišem. Ma milina Božja, prošli put na Adi safari mi preselo, dobili mesta pored šetačke staze, dan bio lep, 10 000 mi je prošlo pored glave i nijedan šaran na udici.:ppozdrav:

I ja sam juce hteo na oazu ali odustao sam zbog inata. Pitao sam ih kolika je sada cena posto se peca samo nekih 8 sati, a oni kazu "ista". Ne radi se o tih 200-300 din. nego o principu. Hiljadu dunara je stvarno preterano za nekih 8 sati pecanja.

Ma i ja sam se isto svadjao sa njima povodom ove teme posto nas je oko 5 terao sa vode a dozvola vazi do 7

Danas spakovao boile koje su preostale u zamrzivac, znaci sezona sarana za ovu godinu gotova. Mogu da konstatujem da i nije bila losa (sezona), obzirom da sam pocetnik sto se tice sarana. Nadam se da ce iduca sezona biti bolja i da cu ici i na neke meni nove revire.:ppozdrav:

ja sam juce bio na takmicenju u n.beceju , uspeo sam da prevarim 1 bandara i da se plasiram negde na kraj spiska :D ali to mi i nije bilo bitno , druzenje je bilo odlicno kao i svake godine u n.beceju , domaca gibanica, kuvano domace vino , rakijica i na kraju pasuljcina , uz odlicnu ekipu , pun pogodak :D a za osvajanje 1.mesta sam poveo prijatelja da pokupi trofej i nagrade :)

a o gostoprimstvu becejaca necu ni da pricam , svake godine nema greske ;)

mi smo jedino slikali tepsiju , kazan i kotlic :D postavicu malo kasnije , a bili je fotografa iz nekih ribolovackih casopisa cini mi se , pa kao iskoci nesto , postavicu link

Nazad
Vrh