Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Pozdrav kolege ribolovci. Ovo mi je najlosija ribolovna godina od ukupno 20 godina koliko pecam. Letos sam pecao Klena i Babusku. Klena lovim iskljucivo varalicom.Kakva je vama ova godina? :ppozdrav:

Vecina na divljim vodama je ostajala ove godine kratkih rukava, no opet sve zavisi od terena do terena. Ja licno sam razocaran "mojom" Begeckom jamom i sve vise idem na privatne revire.

Evo kako to ne bi trebali da rade na lepoj Nisavi:

- - - - - - - - - -

Dan se rodio za blinkerisanje. Imam tri "mitchela" za blinkerisanje a mrzi me sam da idem, svi prodaju kupus. J... ih kupus.::jako_besan::

Poslednja izmena:
52tk0.jpg

Pecaroši? Koja sorta je u pitanju'??

ubio me ribolov u pojam ovih dana tri izlaska (četvrtak, nedjelja i danas) i ne da nisam imao griz već mi nije ni ganjala kedera, izgleda da je i štuku uhvatila kao što bi dalmatinci kazali "fjaka" od ove južine. ali ne samo meni u nedjelju je bio 15 štapova u vodi i ni griza plus špineri kojih je par došlo.

PS izgleda da nešto opet zeza i forum jer pošaljem post i opet mi učita stranicu kao da ga nisam poslao tj. prozor s tekstom posta.

Obožavam ribolov ali toliko lud opet nisam, kako ne lovim zbog mesa već zbog gušta ovakav način mi nije zanimljiv.

Prosle zime sam imao dosta lufta jer sam sa fakultetom zavrsio a nisam jos poceo da radim pa sam skoro svaki dan isao na stuku jer obozavam da je pecam sto na kedera sto na varalicu. U decembru je bilo lepo kad je moglo uz vatricu da se ugreje ali kako je vreme odmicalo tako je i hladnije bilo. Bilo je dana kada smo isli po gustoj magli a mraz zategne ceo dan da se sve beli kao da je sneg pao :osmeh:

Planiram i ja možda još koji puta otići na štuku ali nikada ne bih išao na ovakav tip ribolova pod ledom jer nema onog potapanja plovka pa kad krene kao torpedo po vodi a adrenalin jurne po žilama.

Nazad
Vrh