Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Za vikend kazu lepo vreme, gde ce ko? Ja se jos premisljam gde cu.:sta:

Poziv vazi za sve. Trebalo bi da se dogovorimo, pa da napravimo jedan skup poljo-pecarosa. Malo rostilja, kotlica a zabacicemo i udice.

Na zalost ove godine nismo napravili skup poljo-pecarosa, a jedini krivac sam ja. Evo sada Vam obecavam da cemo dogodine ako bude zdravlja, dobre volje i odziva clanova napraviti takav skup.:ppozdrav:

drugari ribolovcni , hajde i ja da postavim neki svoj ulov :osmeh:

dsaddsffd.jpg

nije od danas, slika je od ranije , retko sam svracao u ovu temu , reko da se predstavim kelagama ribolovcima jednim po meni lepim ulovom , a za ubudece cu vas obavestavati ako bude nekih desavanja na mojim terenima... tezinu ne bih znao , retko nosim ribu kuci ... :riba:

Ja sam išao par dana ovde kod Apatina u mali liman i pecao belu ribu. Bilo je sitnije deverike, i dobro je došlo. Jednostavno, uhvatila me neka želja da pecam na dubinu, a u malom limanu uvek ide deverika.

ja ću sutra kod čule jove na ribnjak sa malim jedno 2 sata da odmorim živce.
prošle nedelje imali 2 kom od po 2.4 kg svaki.

Bio na ribnjaku "Ribnjak Becej" i nista, izvinjavam se bio jedan kapitalac:
:haha: Inace teren i okolina su lepi i uredjeni, osoblje izuzetno ljubazno i usluzno.

bio kod jove čule na ribnjaku mali i ja 2 sata pecanja pored neke trske koja mlati ko nenormalna bilans 1 upecan od cca 2.5 kg koristili lagani pribor teleskop od 6 m i jedna udica plovak 6 gr i mamac domaća debela glista.
lep dan bio samo vetar malo zafrkavo..

Polako ali sigurno cemo izlaziti sve manje na vodu i pocinje glancanje i podmazivanje pribora za zimu. Ja sam juce moje "Mitchele" lepo obrisao a masinice na njima proverio i dobro obrisao. Nisam ih podmazivao posto je to radjeno prosle godine. Ti stapovi posto su na njima hranilice sigurno nece raditi vise ove godine i idu na odmor do sledece sezone. Ovih dana cu srediti i stapove sa plovcima, mada njih skoro i ne koristim. Ostaju samo saranski kompleti aktivni s nadom da cu bar jos 1-2 puta izaci na vodu ove godine.

nedeljno opustanje na Tamisu riba nije radila nikako,al je zato zeciji paprikas izvadio stvar.
sdc10811.jpg

Dule piše ti na početku Csurgo, Mađarska, nekih 50 km od mene. samo nisam siguran koje točno od jezera jer ima više.

Nazad
Vrh