Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Ja juce izasao na vodu da probam stap sto sam kupio i na prvi udarac i kontru krc i puce vrh daiwe :udri:. Poludeo sam. Ne znam sta mu bi al najverovatnije da je bio napukao vec al nisam primetio kad sam ga kupio ::lose::

ja cu danas ako stane kisa a izgleda da oce
koju stukenzi da padne pa onda:ppozdrav:
inace pecam sa kinezom cimo sam ga momacki i nije pukao i jos je teleskop ja sam sa njim zadovoljan

Kazem ti ja imam taj stap i par puta sam zakacio o grane cimo kao sivonja ali stap je izdrzao a sa tvojim neznam sta bi vrlo moguce da je bio ostecen. Probaj reklamirati to si skoro kupio pa nebi trebalo biti problem ako imas racun.

Sve zavisi u kojoj si radnji kupio. Neki ne daju garanciju na stapove, kao nisu obavezni a na masinice do dve godine.

Iskreno se nadam, sledeće nedelje imam vremena pa ću ga odneti na reklamaciju. Pročitao sam po mnogim forumima i iznenadio sam se koliko su izdržljivi ovi štapici a meni tako da pukne. Sve sam sigurniji da je falinka samo mi nije jasno kako nisam video kad sam kupovao al šta je tu je

Ma u Formaksu u Bgu. Trebalo bi da mi priznaju to nisu oni neka radnjica vec ozbiljna trgovina

Imaces problema sa reklamacijom. Bas oni nemaju garanciju na stapove. Moze da se reklamira u roku od sest meseci od dana kupovine, pa ce oni kao probati da ga poprave. Moj savet ti je da ides na njihov forum: http://yu-hung.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=1801&start=20 strana 2 i lepo urednik komercijalista tamo objasnjava:

[h=3]Re: Formax carp štapovi[/h]od Saša » Sub Okt 27, 2012 7:58 am
Više o tom štapu imaš ovde:

viewtopic.php?f=20&t=3017

Garanciju na štapove ne dajemo jer ne postoji takva obaveza po trenutno važećem zakonu. No kupac ima pravo reklamaciju u roku 6 meseci kao i na bilo koji drugi artikal.
icon_wink.gif

Mozes da reklamiras ali da li ce oni uvaziti reklamaciju.:sta: Ja zelim da ti podje za rukom i da uvaze reklamaciju ali veruj mi tesko. Vec odredjeno vreme sam clan na njihovom forumu i znam otprilike kako to ide. probaj direktno na njihovom forumu da se zalis, e onda je to nesto drugo. To ce procitati mnogi clanovi i gosti foruma pa ce njima u interesu biti da ti to srede i da se pise kako su izasli u susret musteriji i zamenuli stap. Pa i ja sam neki trgovac.

Mozes da reklamiras ali da li ce oni uvaziti reklamaciju.:sta: Ja zelim da ti podje za rukom i da uvaze reklamaciju ali veruj mi tesko. Vec odredjeno vreme sam clan na njihovom forumu i znam otprilike kako to ide. probaj direktno na njihovom forumu da se zalis, e onda je to nesto drugo. To ce procitati mnogi clanovi i gosti foruma pa ce njima u interesu biti da ti to srede i da se pise kako su izasli u susret musteriji i zamenuli stap. Pa i ja sam neki trgovac.

Razmisljam cak i da se ne reklamiram jer treba da se zezam i vucem stap 100km pa opet nazad i jos da mislim oce li mi uvaziti reklamaciju ili ne ili da lepo odnesem u Zr i za 200 dinara mi odradi covek opravku skrati ga tih 4-5cm i stavi novi vrh. I tako u 99% slucajeva pecam sa dzig udicama i silikoncima pa mi znaci jaci vrh jer ga bolje osetim

Razmisljam cak i da se ne reklamiram jer treba da se zezam i vucem stap 100km pa opet nazad i jos da mislim oce li mi uvaziti reklamaciju ili ne ili da lepo odnesem u Zr i za 200 dinara mi odradi covek opravku skrati ga tih 4-5cm i stavi novi vrh. I tako u 99% slucajeva pecam sa dzig udicama i silikoncima pa mi znaci jaci vrh jer ga bolje osetim

Ha druze, ipak si se registrovao na onaj forum.:osmeh:

Pogledajte kako smudj cuva svoje gnezdo:

http://www.pezonetmichel.com/en/event/la-reproduction-du-sandre.68.html "kliknite na Lancer la video"

Poslednja izmena:
Zato sam i postavio video. Kod nas na Dunavu tacno su znali gde se postavljaju gnezda smudjeva i tu su onda sa trokrakama radili. Sta reci sem idioti i majmuni jedni.:zli:

P.S. Izvinjavam se majmunskom rodu ako sam ih uvredio sto poredim ribokradice sa njihovom vrstom.

Pozdrav kolege ribolovci. Ovo mi je najlosija ribolovna godina od ukupno 20 godina koliko pecam. Letos sam pecao Klena i Babusku. Klena lovim iskljucivo varalicom.Kakva je vama ova godina? :ppozdrav:

Nazad
Vrh