worm
Član
Ja juce izasao na vodu da probam stap sto sam kupio i na prvi udarac i kontru krc i puce vrh daiwe . Poludeo sam. Ne znam sta mu bi al najverovatnije da je bio napukao vec al nisam primetio kad sam ga kupio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja juce izasao na vodu da probam stap sto sam kupio i na prvi udarac i kontru krc i puce vrh daiwe . Poludeo sam. Ne znam sta mu bi al najverovatnije da je bio napukao vec al nisam primetio kad sam ga kupio
Ma u Formaksu u Bgu. Trebalo bi da mi priznaju to nisu oni neka radnjica vec ozbiljna trgovina
Mozes da reklamiras ali da li ce oni uvaziti reklamaciju. Ja zelim da ti podje za rukom i da uvaze reklamaciju ali veruj mi tesko. Vec odredjeno vreme sam clan na njihovom forumu i znam otprilike kako to ide. probaj direktno na njihovom forumu da se zalis, e onda je to nesto drugo. To ce procitati mnogi clanovi i gosti foruma pa ce njima u interesu biti da ti to srede i da se pise kako su izasli u susret musteriji i zamenuli stap. Pa i ja sam neki trgovac.
Razmisljam cak i da se ne reklamiram jer treba da se zezam i vucem stap 100km pa opet nazad i jos da mislim oce li mi uvaziti reklamaciju ili ne ili da lepo odnesem u Zr i za 200 dinara mi odradi covek opravku skrati ga tih 4-5cm i stavi novi vrh. I tako u 99% slucajeva pecam sa dzig udicama i silikoncima pa mi znaci jaci vrh jer ga bolje osetim