Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Gotovo je sa saranom koliko se meni cini tamo negde do Aprila, sada varalicarac u ruke i na stuku i staklenookog!

2 šarana, u Agrohemikovim majicama, slikano u Zmajevu

- - - - - - - - - -

2qjeyr7.jpg

Dusko moras da udjes u ekipu pa da dobijes majicu :haha:

Miroslav K nisu valjda sarani u majicama ::samo bes::::jako_besan::

Poslednja izmena:
Otisao sam da uzmem Daiwu Sweepfire 10-40g 2,4m ,ali sam se ipak odlucio za ovaj model, 20-60g i 2,7m. Vrlo lep stapic za stuku, smudja i bucova. Sto se cene tice ne znam da li smem da objavljujem to javno ali odnos cene i kvaliteta je i vise nego povoljno

@Worm stapic je isti kao moj ja sam ga kupio jos prosle godine i zadovoljan sa sa njime. Mada moj je ista gramaza ali od 3metra.

Nisam ga nesto preterano koristio pa nemogu bas u potpunosti da mu sudim (ipak sam ja sarandzija) ali zadovoljava sve moje potrebe jedina mana mozda je to sto nemoze struna da se koristi na njemu. Vijao sam smudja i stuku sa njim po kanalu DTD i po Dunavu. Neznam tacno na sta mislis kako se pokazao sa silikoncima? Onako dosta je osetljiv stap i imam dobar osecaj sa njim kako vodim varalicu.

Danas otisao na jednu baru sa drugom,bacali varalice.Jako niska voda jedva smo prisli da bacimo koji put,ali bez uspeha jos je rano za stuku,ima mnogo trave.Evo i nekih varalica koje smo bacali.Posle nas i kisa uhvatila pokisli kao misevi.

Poslednja izmena od urednika:
@winchester

E bas me interesuje kako bi sa onoga drveta izvadio kakvu dobru stuku da je lupila, a niko ne moze da pridje da pomogne sa meredovom.:sta::osmeh::ppozdrav:

Nazad
Vrh