Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Nema sanse, ova je manja od kile 100% ,bebica :osmeh:, ovakvih sam vratio u vodu mali milion, nikad stuku ispod 1,5kg nisam kuci odneo. Uporedi malo sa prikljuckom za crevo iza odnos velicine sa glavom. Da je crevo i od cola a ne od 1/2'' mala je za kilasicu :cao:

neka bude po vašem neću se bunit.
bećarina je merio pa nek on prijavi ulov sa pravim podacima a ne ovako da se mi ubijamo kolka je i šta je..

@Dusko bez razmisljanja Regal mada te ledzent nisam video pa ne mogu da im sudim (kad budem iso do formaxa pogledacu ih) ali regal zadovoljava sve tvoje standarde!

Duško,mislim da za te pare možeš uzeti bolju mašinicu.Npr Daiwa Emcast.
Svrati do Auto Sporta u Novom Sadu,Bulevar Kralja Petra, ne znam koji broj,mislim da u blizini prodavnice ima neka škola.

@ljusa

Te cene sto su ispod masinica su van akcijske (redovne). Kada je nesto na akciji kao onaj komplet sa regalima onda je sve to znatno jeftinije. Redovna cena tog kompleta je oko 61.000,0 din a ne akciji oko 32.000,0. te akcije vise nema ali moze da se napravi druga. Pojasnicu ti na pp.

Sutra sam u Glozanu na Oazi od ujutro. Valjda ce se malo razvedriti.

Poslednja izmena:
Ja stizem posle rucka sa ekipom :riba:

Vidimo se, ja sam ponovo na sedmici.

- - - - - - - - - -

Bio u Glozanu i prosao srednje zalosno. Samo dva komada. Clan @zima je sa momcima iz njegove ekipe odrzao laksi ali uspesan popodnevni trening. Oni su imali prilican broj sarana koji su sa mog mesta pobegli zbog glasne muzike kod njih. Bilo neko sindikalno drustvo bankara sa muzikom, ne da je trestalo.:osmeh::ppozdrav:

Trestalo bas ko na vasaru. Popodnevni trenig je bio jako uspesan u tome nam je sigurno u neku ruku pomogao i decko koji je svirao u kafani i poterao ribu na nas kraj jezera, pecali smo od nekih 13h do 18.30 19.00h i imali poprilican broj realizovanih udaraca. Nas trojica sa 9 stapova izvadili smo da budem skroman vise od 20riba i dosta njih nam je otpalo sto za tako kratko vreme bez bilo kakve ozbiljne pripreme uopste nije lose! Nasi sarani se verovatno primili na zvuk mojih novih signalizatora sa jako bezobraznim zvucnim signalom za koji sam se malo i stideo ali mozda je i to bio kljuc danasnjeg uspeha ko zna!
@Dusko na sta je dosao drugi saran?

Mi smo ih sve dobijali na tuti fruti i bananu meso ni da pipne! A one boile od Gorana su Masterhih neznam kojeg su ukusa!

Ja sam celo pre podne pecao na krabu i ni da pipne. Racunao sam zahladila voda pa ce sa voca preci na meso, kad ono ocin.:osmeh:

Nazad
Vrh