Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Dobar dan drustvo. Evo stigoh i ja iz Zmajeva i kako kaze Miro bilo solidno lose.::namigivanje:: Bio samo jedan saran ali za utehu mi je sto ni ostali oskudni (3-4) pecarosi nisu bolje prosli. Niko nije imao vise od jedne ribe ili nijedne. Ali dan mi nije propao, upoznao sam nase clanove @zima i @miroslav k koji je dosao sa suprugom Kristinom i prijateljem Pavelom. Hvala im sto su dosli i ucinili mi cast da se upoznaju sa mojom porodicom i samnom.

Poslednja izmena:
Na boilu "kraba". Voda je malo zahladnila i saran bi trebalo da sada radi samo na meso. Kuvani kukuruz je uvek u igri.

@Dusko i meni je cast sto sam upoznao tebe i tvoju porodicu i steko nove prijatelje!

@Zima
Jer poznaješ ovog Šarandžiju?

- - - - - - - - - -

a1pi4y.jpg

Pecaros je Goran ali o njemu necu da pisem, a saran je uhvacen na reviru Mika Alas u Krnjaci na periferiji Beograda i riba je naravno pustena a tacan mamac neznam ali u poslednje vreme najbolje radi na kukuruz i tigrov orah, radi i na boile ali veliko prisustvo cverglana otezava pecanje. Po zavrsetku sezone jezero se planira cistiti pa sledece sezone nece smetati cverglani.

Jučer dođem kući, izađem van, zabacim i odem u kuću ručat. Za 15 min tip koji je peco do mene nosi moj blinker i štuku u avliju. :riba:

15nuotg.jpg

Ljudi nameracio sam se na ovaj komplet:
Daiwa Windcast Carp 3.5 lbs, 3.90 m (3 kom.) + Daiwa Regal-Z 5000 BR (3 kom.)

Regal2-komplet.jpg

Cena samo za vreme "Akcije za medalju": 32,500.00 dinara!
icon_wink.gif

Trenutno nema tih masinica:
REGAL-Z 5000 BR

Ukupna težina: 1000.0 g
Cena: 9,490.00 din.
button_nocart.gif
Proizvod trenutno nije dostupan online ali ga možete pronaći u nekom od Formax Store prodajnih objekata.

Snažna i robusna šaranska mašinica srednje veličine sa baitrunner mehanizmom (slobodan hod špulne), opremljena sa 6+1 ležajem, metalnom špulnom, preciznom prednjom kočnicom, Tvist Buster vođicom strune i Air Bail preklopnikom. Odličan izbor za lov šarana i ostale varijante dubinskog ribolova.

ali su u igri i druge masinice..

LEGEND CARP 8000

Kataloški broj: #27891
U kategoriji Mašinice

Ukupna težina: 1260.0 g
Cena: 5,900.00 din.

Velika i izuzetno snažna mašinica sa baitrunner sistemom (slobodan hod špulne), dizajnirana za lov šarana na većim distancama. Poseduje čak 13+1 kuglični ležaj, metalnu konusnu špulnu, jaku rezanu ručicu i preciznu prednju proklizavajuću kočnicu. Slaganje najlona je besprekorno zahvaljujući sistemu sa beskonačnim vijkom (worm shaft). Odličan je izbor za situacije kada morate daleko zabacivati, kao i savladavanje najkrupnijih primeraka šarana i amura.

Pomagajte. Ove cene masinica su van akcije. vidite komplet i cenu na akciji. Stapove sam odlucio idu ti sa slike ali sam u nedoumici za masinice.

Poslednja izmena:
Evo i podaci i slike stapova zasebno:

[h=2]WINDCAST CARP 3.5 lbs, 3.90 m[/h]
Ukupna težina: 460.0 g
Cena: 10,990.00 din.

Kataloški broj: #27917
U kategoriji Štapovi

[h=3]Detaljan Opis[/h][h=5]Dodatne Informacije[/h]No code has to be inserted here.

Elegantan, snažan i veoma kvalitetan štap za lov šarana, izrađen od karbona. Opremljen je dvostopalnim SiC provodnicima, navojnim Fuji držačem mašinice, put over spojem (gornji deo ide na donji) i drškom od EVA materijala. Poseduje postavljenu i belu „Night-glow“ fosforescentu traku pored držača mašinice, koja svetluca u mraku, što povećava vidljivost/uočljivost štapa. Odličan izbor za lov šarana i amura na većini naših terena, a pogotovo tamo gde je neophodan dalji zabačaj.

[h=3]Ostale fotografije[/h]
[h=3]Napomena[/h]Težina štapa: 390 gr

Nazad
Vrh