Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Sta je ovo? Nema izvestaja sa pecanja ovoga vikenda. Bas bilo lepo vreme.:sta:

Ja sam bio prvo ujutro na pecanju osim jednog malog linjaka ništa nije grizlo, kako mi se nije dalo ići kući a ne volim neaktivan ribolov nalovio sam par kedera i otišao na štuke. rezultat su dvije manje (naravno puštene su neka rastu)

970 g.
02_zpsc565a023.jpg

510 g. ova je malo prokrvarila mada nije ništa strašno oštečena ipak sam zamolio kolegu šaranaša da mi da sprej za dezinfekciju poprskao ranicu i neka sad pliva.
01_zpseecc190c.jpg

sve u svemu nije loše s obzirom da su mi od dvadesetak kedera ostala samo tri jer su ostali pobjegli kroz rupu u čuvarici (bem ti moju lijenost a znao sa da je rupa)

Poslednja izmena od urednika:
@ darko1973

Gde ? Kako ? Na čega ?

Pomagaj, hoćemo i mi da naučimo da tako pecamo. :ppozdrav:

Na zalost ni sam ja upeco, ja sam samo naiso kad su vadili iz vode.Upecana na balerinu 12 kg prisustvovao sam merenju.

Na zalost ni sam ja upeco, ja sam samo naiso kad su vadili iz vode.Upecana na balerinu 12 kg prisustvovao sam merenju.

I sta je najvaznije GDE?

A evo i uputstvo za sve one koji kradu ribu bombom kako treba raditi:

Potkrala im se mala greska, bomba je trebala da upadne u camac.:osmeh:

- - - - - - - - - -

Bio danas na Begeckoj jami do 13 sati. Palo par meleza . Malo pecarosa.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
U nedelju sam u Zmajevu na desetki, u Glozanu se odrzava 50 satno drzavno prvenstvo u ribolovu sarana.

Ne znam na kojem su mestu zadnji put bili, ali cuo sam se sanjim danas i rekao je da ce se potruditi da dodje.

Dusko nije to nikakvo drzavno prvenstvo lose si informisan. Drzavno prvenstvo se pecalo u Zrenjanjinu i odavno je zavrseno cak se prosli vikend zavrsilo i svecko u Rumuniji i nasa reprezentacija je osvojila bronzanu medalju i ja im ovom prilikom cestitam na uspehu! I sad ce se pecati drzavno prvenstvo samo 2013 godine. Sto se tice takmicenja u Glozanu to je finale cupa Reviri Srbije gde 6 ekipa peca za prvo mesto od 3000e, 6 ekipa peca za drugo mesto od 2000e a 6 ekipa peca za trece mesto od 1000 evrica.

A u Zmajevu ja se nadam da se vidimo reci mi samo skim ides na pecanje mislim dali sam pecas na poziciji!

@zima

Ja sam preneo Stevine reci za drzavno prvenstvo. Sam cu pecati u boxu, kum mi ide dole u Vlasotince poslom. Samnom ce ujutro doci i supruga a cere ce doci kasnije kada se razbude.

@Becarina pusta

Stvarno te hoce. Prvo sam pomislio granata, kad ono k....n.:haha::haha:

Nazad
Vrh