Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Samo se vi zezajte na moj racun neka neka doci ce i mojih 5 minuta :haha: Inace slika je extra :haha:

Drustvo... rezervisao sam ponovo mesto za sutra na "Vojvodjanska Oaza" u Glozanu. Moram da napomenem da je revir promenuo vlasnika pa samim tim i ime i sada je "MB Oaza".

Evo jedne od "babuski" koju sam danas upecao. Ovako je pocelo: i posle deset minuta zestoke borbe: cormoranova vaga kaze ovoliko:

Svaka cast Dule.:bravo:Pa ti ces morati traziti povisicu penzije ,kako te krenulo.Treba otkupiti sve te sarane.:haha::ppozdrav:

Jbg Duslo tek sad vidim da si u Nedelju pecao u Glozanu a ja bio na jezeru a nisam te video, ustvari mozda i jesam a nisam znao da si to ti. Ja sam isao na Dunav da varalicarim pa sam samo na kratko svratio sa drugarom da vidim kako ide negde oko 16h (jesi jos tada bio na jezeru?) obiso krug malo popricao sa sa drugarima koji su pecali i otiso na Dunav. Samo nisam veralicario nego zaglavio na cardi sto i nije za pohvalu.
Inace lep sarko svaka cast jel bilo jos ulova? Posto ovi moji su su dosta slabo pecali taj dan sa svima kojima sam pricao su slabo prolazili. Ako se dobro secam bilo vas je 8 na strani od restorana i 5 preko a sa 9 sam pricao, tako da sad mi je bas zao ako smo bili obojica tamo u isto vreme a nismo se upoznali.

@zima

Pa bio sam druze na sedmici do 17 sati. Morao si proci pored mene, nisi me mogao nikako zaobici. Bili samnom zena i cerka. sto se tice pecanja u nedelju nije za neku pohvalu. Bio jos jedan mnogo manji i jedno otpadanje ali veliko. Dovukao ga jedno 15 m od obale i tu mu vise nista nisam mogao. Isao je kud je hteo, kontra nije vredela i otkacio se. Bas mi krivo sto se nismo upoznali. Mora da si odmah gledao preko od restorana preko mene pa me nisi video, ili sam ja mozda bas tada bio u toaletu, a u povratku nisi obracao vise paznju. Ali cudi me da ja tebe nisam opazio, jel bi te sigurno prepoznao.

Secam se nesto kao kroz maglu pored tebe sa desne strane je pecao Djole moj skolski a sa leve kinez Li i sigurno sam prosao pored tebe ali nisam obracao paznju, dosta sam se zadrzao preko puta tebe tamo su pecali drugari dog sam bio tamo izvadili su dve ribe i oni posle kazu da je kilavo radio saran!
Sad mi je je bas krivo sto je tako ispalo a mogao sam i cerku da upoznam :cvetic:

Poslednja izmena od urednika:
Jeste u pravu si, na osmici je pecao momak iz Palanke a levo kinez Li. Li je bio nervozan pa je vec bio posao kuci. Prvo bacanje i preko sajle. ode u kola malo posedeo i ohladio se pa se vratio. Ima dana druze pa cemo se valjda upoznati.

Poslednja izmena:
Zoran Zorić (31), član Udruženja sportskih ribolovaca “Bucov” iz Apatina ulovio je u Limanu soma teškog 62,5 kilograma i dugačkog 210 centimetara: Zorić je kao mamac koristio šed “orka” dužine devet centimetara, sa olovnom glavom težine 35 grama.

Zoran Zorić ulovio u soma dužine preko 2 metra

Ovaj som je upecan na delu gde svake godine bude bar jedan od preko 50kg, samo neznam zašto se tu zadržavaju tako veliki somovi.

[h=1][/h]

Poslednja izmena:
Njega neznam mislio sam na onu dvojicu iza na slici u pozadini, pecali su porodicno sa zenama i decom.

Taman sam se zavalio u onu moju stolicu i podigao noge na plasticnu. Onda je zasviralo, dok sam ja ovakav (120 kg)dosao do stapova on dosta izvukao iz spulne, srecom prevukao je preko najlona ovoga na osmici iz Palanke pa sam mu dosao glave na devetki.

Ma neka vazno da on udari to je ono najbitnoje. Meni jednom mali saran sa Kasapske zamrsio pet stapova a na sesti sam ga vadio, ali sam ga izvadio i odmrsio sve bez secenja i jednog najlona.

Nazad
Vrh