Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Tacno da prave buku a zavisi gde se koristi i kako je saran navikko, na divljoj vodi se slabo koristi jer ga s tim rasteras ali se posle uvek vrati na hraniliste, a na nekim komercijalama odah posle buc dobijes udarac to mu dodje kao zvono na rucak ali obicno na vecini voda vlada posle hranjenja zatisje pred buru jedno sat satipo ne vise !

@mbranko a sata je spomb? i to ti je jedna vrsta rakete samo se drugacije zove i kod nas je sad u modi spomb, ne prosipa hranu, pracizniji je, dalje leti lakse se vraca nema otpora prilikom vracanja

Ljudi gde cemo za vikend da razbacimo artiljeriju? Kazu ovi lazovi iz meteo stanice da ce malo osveziti. Ja najverovatnije ponovo na Begecku jamu, ako me zena pusti.::namigivanje::

Postenom ribolovcu i netreba dozvola jel on upeca koliko mu treba i ide kuci a ovi sa dozvolama pecaju do besvesti.:haha:

@peto
Pa ti druze imas dozvolu za 300,0 din. Ponesi u udruzenje, resenje da si u inv. penziji i resenje da si nesposoban za rad i dobices dozvolu za sve vode sem komercijalnih. Papiri 100,0 din. i clanarina mislim 200,0:ppozdrav:

Ma ne dam im ni dinara. Kad budem video lovocuvara onda cu da izvadim dozvolu. I vidim da vataju ove sa mrezom e onda cu da platim dotle nista lopovima.

@zima znam samo je kod mene tako nazivaju da se odmah zna koja je vrsta rakete.

kod mene je dozvola cca 85€ , s time da mogu loviti samo u toj zajednici , a ako hocu loviti negdje drugdje opet plati a kazne su nenormalne od 300€ pa na vise plus oduzimanje opreme a mozes ti kasnije kupiti i sto dozvola kazna ostaje.

Nazad
Vrh