Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

E ovako je bilo pre neku godinu a sad samo mozemo da gledamo stare slike. Sve pobili lopovi sa strujom. Dobar ulov ribolovci i BISTRO:

2vb680h.jpg

@ srdjuanzorz lep amur svka cast :D
:zli: ma rade sa svim i svacim to sve treba :udri: obesiti za prvu banderu pa nek razmisle posle kako ici na pecanje ::lose::

Nego kakva je procedura za sportski ribolov na Dunavu u samom gradu NS-u,i ja sam pecaros pa ne znam da li da ponesem sl put kad budem dolazio od kuce malu dubinku malo za zanimaciju,ne bih hvatao u cuvarku vec samo iz zezancije pecao,jel bolje pecati na srecu ili platiti dozvolu ?? :sta:

Pa banda grabulja. Veliku otezanu trokraku,strunu i jak stap. Jedan stoji na uzvisici i prati kada naidje jato, javi onome dole a ovaj zabacuje preko jata i trza. Izvuce jednu dve a osteti sigurno desetak koje sigurno uginu. Sta reci sem stoka jedna. :ppozdrav: :cao:

North ARMY je napisao(la):
Nego kakva je procedura za pecanje na Dunavu u samom gradu NS-u,i ja sam pecaros pa ne znam da li da ponesem sl put kad budem dolazio od kuce malu dubinku malo za zanimaciju,ne bih hvatao u cuvarku vec samo iz zezancije pecao,jel bolje pecati na srecu ili platiti dozvolu ?? :sta:
Ja sam uvek za dozvolu jer tako poribljavas i vode. Ako lopovi ne ukradu. Nemoj da rizikujes ako ides sam. Ako ides u drustvu pecarosa( ozbiljnog) onda moze bez dozvole.BISTRO.... :D

Najverovatnije sam,posto sam na pecanje u glavnom isao a ove godine cu izgleda ostati bez coveka sa kojim sam naucio da pecam pa mi se vise ne ide na ta mesta uz Bosut gde sam skoro odrastao...

@ North ARMY
Ako si pecaros kao sto si napisao onda znas da se na sve vode ide sa dozvolom. Jos nisu pocele da se izdaju pa mozes sa proslogodisnjom. Ako nemas onda spremi novac za dnevnu, iako bi i nju morao dan ranije da izvadis. Pa kada zabacis onda je potrebna sreca i malo znanja. :cao:

srdjuanzorz je napisao(la):
North ARMY je napisao(la):
Nego kakva je procedura za pecanje na Dunavu u samom gradu NS-u,i ja sam pecaros pa ne znam da li da ponesem sl put kad budem dolazio od kuce malu dubinku malo za zanimaciju,ne bih hvatao u cuvarku vec samo iz zezancije pecao,jel bolje pecati na srecu ili platiti dozvolu ?? :sta:
Ja sam uvek za dozvolu jer tako poribljavas i vode. Ako lopovi ne ukradu. Nemoj da rizikujes ako ides sam. Ako ides u drustvu pecarosa( ozbiljnog) onda moze bez dozvole.BISTRO.... :D
a ako naidje onaj Tricko celavi onda prijava ko vrata

Sa tim covekom koji sam isao on ih vadi zadnjih 30-ak godina ako ne i vise,samo nije 2x do sad izvadio a kaze kontrola mu je naisla samo 2-3 puta za tolike godine,tako da kod nas niko ne vadi dozvolu,oni love one sa mrezama a nas sa 2 teleskopa ne diraju,nikad ih nisam ni video.
Dok sam pre gledao njegove dozvole od komsije pisalo je za koje vode moze da se koristi ta dozvola.
Sreca je svakako presudna a samo malo znanja treba. :D

pa nije to puno,bolje platiš i mir...ma nešto se nakanjujemo žena i ja da bi mogli malo na ljeto do novog sada,kod neke rodbine,a bilo bi šteta ne poesti i ribolovni pribor...

ma zadnji put kad nisam uzeo dozvolu došla murija po nas,priveli nas u stanicu,ono kao da smo najveći kriminalci.

Nazad
Vrh