Srdjan Žorž
Član
E ovako je bilo pre neku godinu a sad samo mozemo da gledamo stare slike. Sve pobili lopovi sa strujom. Dobar ulov ribolovci i BISTRO:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uvek za dozvolu jer tako poribljavas i vode. Ako lopovi ne ukradu. Nemoj da rizikujes ako ides sam. Ako ides u drustvu pecarosa( ozbiljnog) onda moze bez dozvole.BISTRO....North ARMY je napisao(la):Nego kakva je procedura za pecanje na Dunavu u samom gradu NS-u,i ja sam pecaros pa ne znam da li da ponesem sl put kad budem dolazio od kuce malu dubinku malo za zanimaciju,ne bih hvatao u cuvarku vec samo iz zezancije pecao,jel bolje pecati na srecu ili platiti dozvolu ??
a ako naidje onaj Tricko celavi onda prijava ko vratasrdjuanzorz je napisao(la):Ja sam uvek za dozvolu jer tako poribljavas i vode. Ako lopovi ne ukradu. Nemoj da rizikujes ako ides sam. Ako ides u drustvu pecarosa( ozbiljnog) onda moze bez dozvole.BISTRO....North ARMY je napisao(la):Nego kakva je procedura za pecanje na Dunavu u samom gradu NS-u,i ja sam pecaros pa ne znam da li da ponesem sl put kad budem dolazio od kuce malu dubinku malo za zanimaciju,ne bih hvatao u cuvarku vec samo iz zezancije pecao,jel bolje pecati na srecu ili platiti dozvolu ??
kinez je napisao(la):kod nas kontrola dolazi kopnom iza ledja