Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Probaj na Mepps leptire u jarkim bojama i aglia4 isto od Meppsa. Na muvanje sam ja hvatao ove godine dobre primerke! I to tamo gde na varalicu nije ni pipnulo!

Jutros ustao u 05.30 kafa i kuvana rakija,kipovanje u wc-u,svratim po prijatelja i pravac Susek.
...i bacaj,bacaj,bacaj,kidaj,menjaj,bacaj,bacaj,kidaj,menjaj i ni vauu.
Dve nedelje je smudj radio k'o blesav,ali sam ja tad brao kukuruze.
Obrao ja kukuruze,a smudj ode u dubinu.
14tu5hf.jpg

2py7zb4.jpg

... i ja brao kukuruz, a burazu dao slobodno, kad on na MORAVU , razbija mrenu :haha:
...odmah sam mu reko, necemo tako rodjo, od sutra smo zajedno na MORAVU!!! (berba zavrsena) :ppozdrav: :pecanje:

Juče u 10 sati kod Šabačkog starog mosta,uhvatio smuđa od 1 kg i 350 gr. voblerom pri površini ::namigivanje::Vobler je dužine 12cm,leđa plava ostalo srebrnasto,dubina do 1,5m,Damov štap,mašinica Aurometal Subotica-Rival 2 najlon 0.35 Viking :haha:

Komšija svaka ti čast. Ja sam zaboravio kako izgleda riba na udici. Od letos kada sam pecao klena na skakakv c a štap uzimao nisam.
U čast tvog ulova od mene jedna tura :ppozdrav:

valjevac je napisao(la):
Komšija svaka ti čast.Ja sam zaboravio kako izgleda riba na udici.Od letos kada sam pecao klena na skakakv c a štap uzimao nisam.
U čast tvog ulova od mene jedna tura :ppozdrav:
+73 YU 5 DR
Hvala komšija :cao: Ja sam isto juče posle dugo vremena otišao,čisto da izađem iz kuće nisam ni slutio da će nešto biti,pogotovu tako plitko :ppozdrav: 73 de YU2TB :cao:

@BADA
Isao bih ali Begecka jama je jos zaledjena pa se bojim da ne prodjem kao ovi nesrecnici iz Kupusine, ali cim popusti tamo sam. Nov sam na ovoj temi i pozdrav svima.

Dusko imas dunav zasto bas mora biti jama idi na dunav ja sad pecam samo po kaficima i pomaloode na DTD da vijam smudja ali slabo me oce u kaficu bolje grizu ribe :haha:

@ zima
Ne da mi ova moja. ::namigivanje:: Tesko se krecem pa mi je obala na jami najpristupacnija, ali kada krenem ne zaustavljam se.

Post je spojen: [time]1294284480[/time]

Na You tube ima još dosta snimaka vezanih za sportski ribolov :ppozdrav:

Nije dozvola skupa ako se vode poribljavaju i odrzavaju, pa ne moras da ides na privatne ribnjake da pecas.

Ja bio ispod brane u Beceju pre tri dana- na manica. Nije bilo nista od ribe, ali je vreme bilo lepo tako da je :D

Jako dobra tema.
6zyekw.jpg
i sam sam ribič.nema ništa ljepše nego odmoriti mozak na vodi.
Post je spojen: [time]1294980259[/time]
Post je spojen: [time]1295005526[/time]

Nazad
Vrh