Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duško ja sam izvadio dozvolu za sportski ribolov pre 5 dana,cena je ista kao i prošle godine 5000 din,a preko 65 godina 2500 din.Duško58 je napisao(la):@ North ARMY
Ako si pecaros kao sto si napisao onda znas da se na sve vode ide sa dozvolom. Jos nisu pocele da se izdaju pa mozes sa proslogodisnjom. Ako nemas onda spremi novac za dnevnu, iako bi i nju morao dan ranije da izvadis. Pa kada zabacis onda je potrebna sreca i malo znanja.
Jeli to meni upuceno pitanje ? Nije tajnasrdjuanzorz je napisao(la):Na kojim vodama pecas sarana ako to pecas i ako nije tajna.
Zovi nekad kada ima neko organizovano takmicenje na tim vodama.zima je napisao(la):Jeli to meni upuceno pitanje ? Nije tajnasrdjuanzorz je napisao(la):Na kojim vodama pecas sarana ako to pecas i ako nije tajna.
Ja pecam iskljucivo sarana na komercijalnim jezerima i to ta na velikoj vecini i po celoj Vojvodini a izdvojicu samo nekoliko a to su na prvom mestu Mika Alas Krnjaca, Jezero Backi Jarak ,Vojvodjanska Oaza Glozan, Jezero Zmajevo, Jezero Becej itd ima ih dosta
Pa dali ides sam na ta jezerazima je napisao(la):Jeli to meni upuceno pitanje ? Nije tajnasrdjuanzorz je napisao(la):Na kojim vodama pecas sarana ako to pecas i ako nije tajna.
Ja pecam iskljucivo sarana na komercijalnim jezerima i to ta na velikoj vecini i po celoj Vojvodini a izdvojicu samo nekoliko a to su na prvom mestu Mika Alas Krnjaca, Jezero Backi Jarak ,Vojvodjanska Oaza Glozan, Jezero Zmajevo, Jezero Becej itd ima ih dosta