Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

@tomo555 bas lepe stuke
BADA je napisao(la):
Zimo okaci slike sa naseg zajednickog pecanj. sa mike alasa
evo nas clan Bada i jedna saran
2hs50r4.jpg

a evo i mene sa jednim nocnim
2d1trfm.jpg

:D

isla dva prijatelja na pecanje i nadju lepo mesto pored vode da ti pamet stane jednan od njih peca samo tako vadi ko iz ribare a ovaj drugi nista proba on isti mamac nista ista dubina nista isti plovak nista ista daljina opet nista a u medjuvremenu ovaj se razbi od ribe posto je sv e pokusao i nista nije dalo rezultata on se resi da pita drugara sta je u pitanju kako to da on peca o on ni jednu ovaj ce mu drugar na to postavitipitanje na koju mu je stranu kriva alatka ovaj mu zbunjeno odgovori da je kriva na desnu avj mu kaze pobogu prijatelju pa mi smo na levoj strani obale meni je kriv u lwvo i zato ja pecam a ti ne ako hoces nesto da upecas idi na desnu stranu i nadaj se ulovu ovaj ga poslusa predje na drugu stranu kad gle cuda riba radi kao luda krenu oni kuci posle uspesnog dana i onda ovaj pita drugara ako je tebi kriv u levo ti pecas na levu obalu meni je kriv u desno ja pecamna desnoj strani obale a gde idu na pecanje oi sto im stoji pravo zbunjeno mu rece a na to mu drugar odgovori to ce mo pitati nase zene

@ none 73
Pricao mu stare viceve. :haha:
Evo jednog novijeg. Ujutro rano muz zenu ostavio u krevetu i krenuo na pecanje. Nije ni odmakao od kuce kada razvali jak pljusak. Sta ce okrene se nazadii kuci, pa ukrevet kod zene uz reci " Napolju pici kisa kao blesava" Na to ce zena " A ona moja budala otisao da peca" ::namigivanje:: :ppozdrav:

Veceras cujem na nov. hronici Dunav nadolazi za par dana oko 2 m. Sada ce ove ribokradice sa mrezama i ostalim alatom da prave djumbus. Na prolece nama sta ostane, obavezno vadi dozvolu pa sta nam Bog da, ali nije junak koji tuce, vec onaj koji trpi! :ppozdrav: :cao:

Odg: Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

j152e1.jpg

Post je spojen: [time]1295492392[/time]

Post je spojen: [time]1295517801[/time]

Moj drug Zima i ja sa pecanja u Backom Jarku

Verovali ili ne,ali juče je moj prijatelj u Sremskom Jarku,na kanalu Jarčina upecao 5kg Bodorki ::svaka cast:: Odmah su u klubu razgrabljene za kedera :ppozdrav:

Nazad
Vrh