Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Naravno kad god hoces.Boi sam danas u NS i nisam stigo da odem do formaksa :udri:

Ima vremena jos do pocetka sezone neki mesec dva nece formax da poegne

@ none 73
Hvala none, ja sam aktivan i pokretan ali nisam vise ni u tim godinama da jurcam od vode do vode. Ovde na jami imam fino drustvo, (kamp naselje) pa kada nece da peca zalozi se vatra pod kotlic, a u kotlic ako nema ribe moze i divljac. Inace Begecka jama je park prirode pod zastitom a i prirodno mrestiliste.

15qxhz7.jpg

U mom kraju "najplemenitija" riba koja se sada peca je skobalj.HI.Na Kolubari u zimovnicima čim malo stegne mraz skobalj proradi.Najčešće ga pecaju na "pešaju".

Najčešće ga pecaju na "pešaju". A sta ti je to
Post je spojen: [time]1296059944[/time]

Evo da i ja kažem koju reč u ovoj temi. Do prošle godine sam imao čamac na Dunavu ali ga je neko obio i pustio niz Dunav. Kad imam vremena uglavnom idem na štuku varalicom. Evo i jedne slike Sa Bajskog kanala - vikend naselje Kenđije gde sam sa društvom kampovao jedan vikend
v4nq89.jpg

BADA
Član

Odg: Pecanje, kao odmor moždanih vijuga
« Odgovor #289 poslato: danas u 17:37 »

--------------------------------------------------------------------------------

Najčešće ga pecaju na "pešaju". A sta ti je to

Vrsta hleba :ppozdrav:

@dusko58 :cao:
Dali moze na begeckoj jami jedno pecanje pored kotlica :sta: ali da u kotlicu bude divljac ribu cemo pustiti da pliva kao BADA na predhodnoj slici :D pa nek dodje jos koji put :cool:

zima je napisao(la):
@dusko58 :cao:
Dali moze na begeckoj jami jedno pecanje pored kotlica :sta: ali da u kotlicu bude divljac ribu cemo pustiti da pliva kao BADA na predhodnoj slici :D pa nek dodje jos koji put :cool:
Tu si sliku ti slikao

Super drzim te za rec nemoj posle da bude nisam znao nisam hteo :haha: :haha: :haha:
Znam da sam ja sliko pa ko ce drugi

Za komercijalnu vodu moja preporuka je jezero u Pelagićevu,25 km. od Brčkog.
Dnevna dozvola je 10 eura.
Riba je jako krupna i borbena,prošle godine su moji prijatelji bili 2 puta (ja nisam mog'o) :udri: po 3 dana.
Najmanja riba im je bila 9,5 kg. a najveća 20,8 kg.
:cao: :pecanje:

Nisam jos bio u Pelagicevu ali sam ga stavio na spisak pa ako se posreci videcemo mozda i posetim jezero inace mnogo mi se svidja po slikama koliko sam pogledao a iz raznih prica uvezi ribe koja je krupna zdrava sto znaci borbena

ljusha je napisao(la):
Za komercijalnu vodu moja preporuka je jezero u Pelagićevu,25 km. od Brčkog.
Dnevna dozvola je 10 eura.
Riba je jako krupna i borbena,prošle godine su moji prijatelji bili 2 puta (ja nisam mog'o) :udri: po 3 dana.
Najmanja riba im je bila 9,5 kg. a najveća 20,8 kg.
:cao: :pecanje:
Dali je ta cena od 10 eura za nas iz srbije ili za njih iz BIH.

Nazad
Vrh