Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

picture039pz5.jpg
[/IMG]

Pravi vobler za datu situaciju..........:haha: samo ne znam šta se na njega "fata":sta:

Ljudi, nije to za nas! To je za one što obilaze naše žene dok mi fatamo ribu!

Šalim se, poc..ao bi je ko svinja masan džak!

A vobler je :haha::haha::haha:.

[video]http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1121/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE+%D0%B4%D0%B0%D0%BD% D0%B0/1174356/%D0%9A%D0%B0%D0%B4+%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B0+%D0%B8 %D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8+%D1%80% D0%B8%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0.ht ml[/video]

Pitanje dali uopšte i vredi uzimati dozvole za pecanje, odeš na vodu pa naiđu budale........:haha::haha:

[video=youtube_share;ihXMN-rl2c0]http://youtu.be/ihXMN-rl2c0[/video]

Ja sam izvadio dozvolu za ovu godinu, jos da vidim sta ce biti sa begeckom jamom. U nazad par godina se placa doplatna za jamu i ako oni pokusavaju svake godine da dobiju zasebnu dozvolu kao sto je to pre bilo. Velika je nedoumica vaditi dozvolu ili ne, ali mene bi bilo sramota da ne izvadim dozvolu a imam onakav pribor za pecanje.

Ja sam izvadio dozvolu za ovu godinu, jos da vidim sta ce biti sa begeckom jamom. U nazad par godina se placa doplatna za jamu i ako oni pokusavaju svake godine da dobiju zasebnu dozvolu kao sto je to pre bilo. Velika je nedoumica vaditi dozvolu ili ne, ali mene bi bilo sramota da ne izvadim dozvolu a imam onakav pribor za pecanje.
Stvarno je sramota to sto kazes ali mislim da ce me to ove godine zaobici.Iz gomile razloga.

U subotu sam bio na Savi sa drugarom. Dok smo se nakanjivali da odemo na štuku došao zabran, pa smo pecali smuđa. On imao jedan udarac, a meni ni da pipne. Ukupan bilans 3 peša na crviće kod njega i mene.

Kolega i ja smo juče malo na Dunavu iz čamca probali ali ništa. Ni udarca nije bilo a kamoli neke radnje.......

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Ma nismo se mi ni nadali nekom ulovu, nego čisto hteli da otvorimo sezonu i odmorimo mozak. Al smo se iznenadili kad smo na mestu na kojem smo planirali da pecamo zatekli 10-ak pecaroša.

Jos veca je sramota sta nam nude za tu dozvolu !

Jos veca je sramota sta nam nude za tu dozvolu !

Sve je to meni jasno, ali procitaj ovaj moj post: http://poljoinfo.com/showthread.php...oždanih-vijuga&p=807286&viewfull=1#post807286.

Ne znam sta reci za vadjenje dozvola i za ovaj nemar i nebrigu o nasim vodama i vodenom svetu u njima.

Sto se tice temperature voda ovih dana, lagano ide na gore. Dunav je 3,2 stepena i ako ovako nastave topli dani vrlo lako moze doci do dizanja sarana iz krtoga, posebno na jezerima koja se brze zagrevaju od tekucih voda. Sve se poremetilo. Pisao sam o kupanju sarana na jami kada mu vreme nije.

- - - - - - - - - -

Drustvo.....danas sam razgovarao sa ribo cuvarom na begeckoj jami i evo novosti iz prve ruke u vezi dozvola. Uz obaveznu objedinjenu dozvolu vadi se i doplatna dozvola za jamu. bez objedinjene nema ni doplatne za jamu, sto znaci: objednjena 6.000,0 din. plus doplatna za jamu 2.000,0 din. i jos po 2.000,0 din za svaki sledeci "zasticeni park prirode".

I sta se desava ako covek slucajno naleti na neki park prirode gde treba doplatna dozvola a on ima samo osnovnu??
Cisto da zabacis sat-dva i pojavi se kontrola,koje su posledice,propuste li te ili te kazne...

Nazad
Vrh