Philby
Član
Prošle godine kažu ajde da siječeš meso i bajaderu, ti to najbolje radiš. Može, samo da odem po masku. Za svaki slučaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A moj komsija ima prasad oprasenu u oktobru a sad su 14 kila19kg zive vage isod 60 dana starosti iz mog svinjca za mog drugara spremano
Da li se steglo ili se rastura prilikom uzimanja? Kako si zadovoljan, meso od Buta ili prošarano?Pokušaj prvi:
Nije loše za prvi put, jedino extra hrskava kožica posle presovanja više i nije bila tako hrskava...
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Mislim da kozica mora da plati ceh, jer se zaguši. Ako ti nije tesko opisi malo proces, ja se rešavao da probam ali nikako. Video sam i jagnjeceKomplet celo prase je tu izmešano. Lepo se sjedinilo kao što se vidi na slici, ne raspada se prilikom sečenja pa i kasnije prilikom uzimanja. Jedino kožica je odmekšala prilikom presovanja.
Kako na mangalu dobiti hrskavu?Nije problem napraviti hrskavu kožicu, problem je održati je takvom.
Polivanje slanom hladnom vodom donekle pomaže ako je u pitanju samo pečenje. Da se razumemo time se ne postiže da kožica bude hrskavija, već samo da se HRSKAVA takvom duže zadrži. Čim se kožica prekrije nečim radi presovanja, ćorak.....
Meni je želja da probam ove praseceJel ima neko dobar recept za praseće bajadere...........