MOMOSARIC
Član
Ovde bio prirodni rezervat , park prirode mocvara Bardaca , ili je bio i nacionalni park nisam siguran . Hotel bio tu na jezeru , a riblja corba vrh i saran ..to je bilo dok nije drzava prodala privatniku za tepsiju ribe 500injak ha ribnjaka , a on isusio , ocero rijtke ptice i posijo kuruze ,...al nisam to mislio . Nego ima tu i bazen olimpijski , sve ekstta , i mi jednom davno , ajmo tamo na corbu , kupanje i to .
Kad smo dosli vidimo stotine auta neka festa a nismo znali . Kad smo usli na zadnja vrata restorana , do sanka vidimo sve puno , lovci neki otvor lova zatvor sta li . Uglavnom sala puna , lovci zderu , a vrucina . Dva konobara stara drzavna u sanku , peru case i to . Jedan uzo neku krpu ovecu pa brise case i ja ugleda , uze onu krpu obrisa se ispod pazuha i ajmo dalje na cese .
Kad smo dosli vidimo stotine auta neka festa a nismo znali . Kad smo usli na zadnja vrata restorana , do sanka vidimo sve puno , lovci neki otvor lova zatvor sta li . Uglavnom sala puna , lovci zderu , a vrucina . Dva konobara stara drzavna u sanku , peru case i to . Jedan uzo neku krpu ovecu pa brise case i ja ugleda , uze onu krpu obrisa se ispod pazuha i ajmo dalje na cese .