Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
LTZ T-40 kako ti je rekao da se zove firma? Pitam jer sam imao isti slučaj jesenas , 100 % sam siguran da je to taj isti ?
Eh totije onda isti slučaj kao za Mak, zove neki tip kao navodno on je vozač , kaze cena odgovara al isplata na račun za 3-4dana,a štoje najzanimljivije cena mu odgovara necenkase ,Firma mislim da je Imo indru 3, tako nesto.
Ljudi sa danasnje tacke gledista to jeste tako, dobro je po mene da se to tako zavrsilo, da nisam dao pasulj. Pogodilo se da je pozvao taman kad mi je zatrebalo para, lekcija je naucena prvo pare pa onda roba! Zato sam i napisao da znate, kolega kaze da je zvao jos njih nekoliko iz njegovog sela, ovih dana ide i redom zove sve iz oglasa.
Uzmes PIB od firme, ides na sajt narodne banke srbije i tamo mozes proveriti. Naravno nemoze videti stanje racuna ali mozes videti da li je bio blokiran, koliko racuna ima...Kako ti možeš da proveriš njegov račun?
Uzmes PIB od firme, ides na sajt narodne banke srbije i tamo mozes proveriti. Naravno nemoze videti stanje racuna ali mozes videti da li je bio blokiran, koliko racuna ima...
Marcelo, jedino resenje nam je da probamo sami naci prolaz do studentskih menzi, kuvara koji drze topli obrok u firmama...
Ima li neko za prodaju sortu Galeb kupio bih 50kg?