Verovali vi meni ili ne , po skidanju pasulja i kada sam ga sredio i spakovao u dzakove, dolazili su ljudi koji su i prosle godine prvi put kupili, cak i pre nego sto sam ga skinuo, u pocetku sam nekih 60kg prodao po 500,00din sledecih 50 po 400,00 i kda sam video po kojoj ceni je krenuo da se u skorije vreme prodaje verujte da me je sramota da ga nudim. ja sam resio da ga ispod 400 ne dam. mene je u proizvodnji kostao 280din. sve je uracunato svaki gram prehrane i sredstava zastite, svaki mililitar goriva... JA NEMAM NISTA OD MASINA, TJ IMAO SAM LABINOV KULTIVATOR I PRSKALICU I TO SU MI UKRALI 3.dan USKRSA.TO NIJE USLO U TROSKOVE
sto je cudno vise ga niko ne nudi u mojoj okolini ne vidim ga puno po pijacama al zato je beli uvozni i slicno 180,00din.
ne razumem, generalno mislim da je kod svih lose rodio u 2015. i plus tu cenu da ima.
sto je cudno vise ga niko ne nudi u mojoj okolini ne vidim ga puno po pijacama al zato je beli uvozni i slicno 180,00din.
ne razumem, generalno mislim da je kod svih lose rodio u 2015. i plus tu cenu da ima.