Mislim da ga daju sirovog, ali proveri za svaki slučaj.MIslio sam ako se termički obradi , naprimer ispeče da se daje stoci kao i soja zajedno sa prekrupom. @ BOKIBOLE jer ovi što daju ovcama , daju onako sirov ili ga ispeku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ga daju sirovog, ali proveri za svaki slučaj.MIslio sam ako se termički obradi , naprimer ispeče da se daje stoci kao i soja zajedno sa prekrupom. @ BOKIBOLE jer ovi što daju ovcama , daju onako sirov ili ga ispeku?
Ja se nebi usudio ici na taj sklop bez navodnjavanja. I ovako sam spremio za iducu sezonu KPK creva pa cu razvuci ako bude kriza.ja sam sijao na 70x6cm i bilo je dobro, al htio bi probati i po njihovoj preporuci, da vidim kako će to izgledati
Meni je pasulj dobar za dnevne potrebe novca, ode svakodnevno 2,3,5kg... Dosta njih kupuje 10ak kila da ima za sezonu.... Nakupi se tu lepih para. Iduce godine ipak smanjujem malo povrsinu, i delim je na sareni i zeleni pasulj. A ostatak predvidjene povrsine prelazi za industrijsku papriku koju planiramo da susimo posto mislimo da cemo imati dobru prodju.Ne bih da vas ubijem u pojam, ali kod nas u radnji je pasulj 140-150din. Iz Kirgistana franco NS, BG sleper ide na 85-100din/kg. Dobro preracunajte da li imate kalkulaciju koja moze da se nosi sa cenom od 100din! Ovde ne pricam na kilu, dve po 250din ce uvek neko kupiti domaci, ali opipljiviju kolicinu od par tona nema teorije izvuci neku bolju cenu.
Ivane kako planiraš da ulaziš u redove kad poseješ na 40 cm? Po meni, bolje posej na 45x5 cm. Neko je sejao od forumaša ove godine na 35 cm, i nije nešto prinos bio veći, čak mi se čini i dosta nizak za neku normalnu agrotehiku.