Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neznam pročitati......al tu je važan i sklop, koji razmak redova, razmak u redu, treba biti idealno posijano, i onda analiza tla, optimalna gnojidba, pa tek onda navodnjavanje, i tu se može očekivati odličan prinos......
a što se navodnjavanja tiče, vidio sam da ljudi buše bunare i prave vjetrenjače, i tako navodnjavaju.........besplatna energija vjetra
neznam pročitati......al tu je važan i sklop, koji razmak redova, razmak u redu, treba biti idealno posijano, i onda analiza tla, optimalna gnojidba, pa tek onda navodnjavanje, i tu se može očekivati odličan prinos......
a što se navodnjavanja tiče, vidio sam da ljudi buše bunare i prave vjetrenjače, i tako navodnjavaju.........besplatna energija vjetra
Imam i dobrih i losih iskustava sa pasuljem.Zna da bude veoma profitabilan ali nekad i podbaci.Dajte svoja iskustva.
E sad posle ovolikih kisha, jutros obidjoh pasulj i pliva u vodi, mislim da ce mu biti kao u loncu,polu kuvano-polu trulo.
Uzrok ovakvog stanja tek poniklih biljaka su žičari. Proredili su mi sklop na jednoj njivi za sigurno 40%, predusev je bio suncokret. Na istoj njivi samo druga polovina predusev je bila pšenica napad žičara je zanemarljiv, svega par procenata. Još malo slika od napada žičaraBOKIBOLE;862378 [URL="http://www.dodaj.rs/?3S/Xt/3J8QClIy/20140512152253.jpg" je napisao(la):[/URL] Da li neko zna šta je ovo sa tek poniklim biljkama? Jel ovo antraknoza?
ivanz, sa čime prihranjuješ pasulj i u kojoj količini? Ja moj planiram u subotu kultivirati.