Pasulj

Drustvo koga interesuje semenski pasilj ima moj pasa na prodaju 25kg novosdske dvadesetice javi te se na PP za broj telefona.Covek se nalazi u Bg.

Znam da nije po pravilima post za postom ali moram da pitam šta bi sa dotočnim članom što imaše broj od čoveka za pasulj pa da se javimo na pp.Ja se javih pre nekoliko dana i ništa.

Vosi, stomp se isto koristi u krompiru tako da ga nećeš uništiti. Možda bi mogao sa pulsarom da probaš, ali ako nije velika površina udri motikom:

Imam jednu parcelu do sume gdje vec par godina nista ne sejem jer mi veprrovi i srne sve pojedu.
Pa me zanima dal bi divlje svinje isle na grah i to mi unistile?

nju-viliđ, za divlje svinje ne znam, ali za srne i zečeve znam da vole da grickaju pasulj, soju pogotovo.

pozdrav za sve proizvođače pasulja, interesuje me da li neko upoznat sa proizvodnjom pasulja u sistemu kap po kap

- - - - - - - - - -

pozdrav za sve proizvođače pasulja, interesuje me da li neko upoznat sa proizvodnjom pasulja u sistemu kap po kap

a to mi je jedina slobodna parcela, ta kraj šume.
sad ni sam ne znam što da radim.
kod nas u Mačvi divlje svinje prave haos u svemu kada ja lovostaj na njih tada je najgore
jedino što ih tera iz njiva je neka vrsta zvuka , buka i slično

- - - - - - - - - -

ja ga prskam dual goldom (sygenta) mislim da ima bolji spektar delovanja od stompa

U nedelju posejan tetovac i galeb ali na maloj povrsini od 5 ari odustali smo od setve zbog nedostatka navodnjavanja.Sejano radi ocuvanja semena.

Nazad
Vrh