Tombica
Član
Zrno je bele boje,a prinos jos neznam posto mi stoji na njivi,ako ga jos nisu ukrali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
brankoh na pola kilograma semena dobio sam oko 18 kilograma. znaš li cenu?Bambi007 isprazni sanduče za privatne poruke. Kako si prošao s ovom sortom i ja sam posadio oko 500 zrna i zadovoljan sam. Prodao bih oko 5 kg jer je meni dovoljno preostalih 10 kg.
Zrno je bele boje,a prinos jos neznam posto mi stoji na njivi,ako ga jos nisu ukrali.
Pa sta da kazem, rod je bio negde izmedju 250-300kg,ili preracunato 750-900kg po jutru,s obzirom kako je izgledao ocekivao sam vise,jer ranijih godina imao sam i 1200kg po jutru a nije ovako izgledao.Imam ga jos nesto malo,s obzirom na malu kolicinu nisam ga nudio preprodavcima,prodajem ga od kuce po 250din.Komsija pasulj je izgledao ekstra. Kakvi su rezultati kako ste ga ovrsili, a mozda ste ga vec i prodali?Posto/
Pozdrav, i mene ovo zanima, takodje i vrsta pasulja koja bi bila naj optimalnija, inače sejao bih za svoje potrebe!Pozdrav, hteo bih da cujem vas savet, na prolece sadim malinu, pa bi izmedju redova posadio pasulj koji ide uz pritke, a umesto pritki bi sadio kukuruz da ide uz njega, sadio bi dva reda u jednom medjuprostoru, sad na koji bi to razmak najbolje bilo saditi ?