Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mislis da je kasno za sejanje ne boj se nista vec samo napred,ja proslog petka posejao oko 25 ari sa 30 kg semena zelenog domaceg pasulja(on se uvek moze prodati) i preporucio bi da sejes samo domace seme(koje nadjes u institutu ili u nedostatku toga kupi na pijaci) jer ovo uvozno moze da se desi da cveta a ne bude ploda,sadi onaj koji mislis da ces moci najlakse prodatiPozdrav ljudi,sad vi meni recite da li bi bilo pametno sutra prekosutra posejati pasulj i za koliko bi on stigao,koju sortu(hibride) preporucujete.
Hvala, ali pasulj vec ima 8-10 listova, tako da sam malo zakasnio za PULSAR.Pulsar 1l/ha uništava poponac prska se od prve do treće troliske
Sad čitam u uputstvu za basagran, ne piše ništa za poponac. Inače moj pasulj je dosta šareno nikao, tako da imam već i od 4 troliske i onaj koji tek tera prvu trolisku. Tretirao sam ga sa basagranom 28. maja sa dozom od 1,5 l/ha, a sutradan sam tretirao Agilom 1 l/ha muhare i divlji sirak. Inače za Basagran piše da se tretira od druge troliske pa do pred cvetanje.