Pasulj

I kod nas je kisa dosla u zadnji cas, ja sam taman nasao cisternu od 5000l isto sam hteo 4 reda da zalivam... Za iducu godinu ako se bude moglo obavezno tifon, ovako se ne moze raditi...

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

kod nas što je palo, nije ni prašinu pokupilo..... a još onda imam problem, redovi su uski a gume na cisterni 15.3 što je preširoko...... samo ako se sije na 70cm,onda bi išlo...... radio sam tako prije par godina, oko pola jutra, al razbacivao širom, i vidjela se razlika u prinosu

Kod nas 11l kise u ataru, u gradu oko 35l, ali ni tih 11l nije za baciti pomoce mu da pregura narednih 7 dana a valjda ce biti jos kise...

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Kod mene i dalje bez kiše....tako da suša uzima svoj danak .
Treba pokušati s zaljevanjem ukoliko je moguće
Sinoć je bilo kao da će pasti ali je otišlo dalje.........

Konacno kisa, dobro je natopilo. Korova nesto ima, mislim da bi najbolje bilo pocupati posle cvjetanja.
0a26ecd2013a9b355be316532fbd011d.jpg
74bb103b6954a5458fe8d43fe64c439b.jpg
8a5e48bb7747861f478281e295dc0eae.jpg

Послато са SM-J720F помоћу Тапатока

Isao sam focusom ultra pocetkom juna, koliko toliko je uspjesno bilo. Pored sirka najvise mi se provuklo ambrozije (u drugom djelu ne vidi se na slikama, isao sam 1x pola doze coruma). Tako da ne bih vise prskao ali svakako hvala na savjetu.

Послато са SM-J720F помоћу Тапатока

Ja sam moj 5 puta i počeo je da posustaje. Danas neki vruć vetar mislim da će ga ubiti...

Послато са Nokia 5.3 помоћу Тапатока

Ja sam moj 5 puta i počeo je da posustaje. Danas neki vruć vetar mislim da će ga ubiti...

Послато са Nokia 5.3 помоћу Тапатока
Danas zavrsavam zadnju linijiu,pa cekam da prodje vikend i najavljena "kisa" ako ne padne krecem 5 krug...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

List pasulja je naboran , i vidi se da je stao u porastu , doneo sam list kući upoređivao sam na netu deluje mi isto e sad nisam slikao nije to ni problem veći mi je problem postaviti sliku na forum , pre mi je to bilo zadovoljstvo da podelim sa vama slike ali sada mi to nešto ne polazi od ruke .

Nazad
Vrh