Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hoće li valjati to druže,zalijevanje pasulja po vrućini nije baš preporučivo.Krenuo sa navodnjavanjem pasulja.
Ovo sam pusio samo mlaz da izadje vazduh iz tifona i ugasen je,pusten je da zaliva pred noc,linija zavrsava oko 4 sata ujutru.hoće li valjati to druže,zalijevanje pasulja po vrućini nije baš preporučivo.
Ni meni se nesvidja kako izgleda pasulj. Ostao je nizak. Kada si ga sejao i na koliki medjuredni razmak?
Evo jedne slike i od mene, ne sviđaju mi se pasulji kako izgledaju ove godine pa ih ni ne slikam. ovo je beli pasulj, neki strani "gradištanac", levo je beli kukuruz "osmak" a desno "Mila" NSS
Sejan 5. maja na 70cm, dosta loš sklop ali u odnosu na druge sorte ovaj sa slike je ekstra! Nešto će valjda biti...Ni meni se nesvidja kako izgleda pasulj. Ostao je nizak. Kada si ga sejao i na koliki medjuredni razmak?