Parenje kunića

Vidim da nisam usamljen u problemima. E ovako dve zečice su "navodno" imale uspelo parenje. One digle rep,podigle guzice on skoči onestvestio se i tako na svaku dva puta. Nadam se da je uspešno. Međutim druge dve ženke me ubijaju. Jedna je orijaš i ta je totalno nezainteresovana sa sex. Leži na jednom mestu ceo dan i reaguje samo na kupus ili neki zeleniš. Druga je panonac.Nju svaki drugi dan stavljam momku na izvolte ali ona non stop lupa zadnjim nogama o pod kao luda. Ona treba prvi put da primi zeca. Treća stvar sa tom ishranom. Ako neću debelu ženku kolika je minimalna količina hrane koja treba da se da. Bile su mi na senu i detelini, plus zeleniš i suv hleb. Zatim granule par meseci. Sada su na tritikalu plus zeleniš i konačno sam upari bar dve.

Pre pripustanja kod muzjaka uvek pregledajte polni organ zenki,ako je nabubren i crvene ili visnja boje znak je da se hoce pariti.kod mladih treba vise strpljenja.

Tako je,kolega Vruljanin,to je pravi način.A druže ZHEXY,šta si ti čekao do 7 meseci sa hajkomkama?Trebao si odavno početi sa parenjem,to su hibridi.

Sa koliko bih trebalo najkasnije da parim zenke hajkoma???
Sad im je tri i po meseca i imaju isto toliko kila...

Jednostavno nisam zurio, na farmi nisu bile bas lepo uhranjene. A onda je pocelo linjanje pa toplo hladno nagle promene. Od te 2 jedna se okotila prvi put 11 komada. Ali sad bi trebale opet da idu kod muzjaka.. Valjda razmisljaju napolju je zima pa nece da ugroze potomstvo :D.

Zekan
mi nije seksualno aktivan i otisao u apoteku da kupim Vitoligam, kad mi prodavac rece da se to ne proizvodi vec 5 - 6 godina.
Mozete mi preporuciti neki drugi vitamin umesto Vitoligama ?

Da se nije pregojio? Obično se daje peršun, a takođe je i zob dobro davati za dobijanje seksualne želje (kako mužjacima, tako i ženkama).

Jesi mu pregledao polni organ, da se nije povredio? Je l' to mlad mužjak ili je već pario?

Nazad
Vrh