Parenje kunića

A koliko ima meseci i koja je rasa u pitanju? Možda je premlad za parenje.

Onda bi trebalo da je zainteresovan za ženke. Probaj više puta, ne znam šta da ti kažem. On mora biti u svom kavezu i ženka obavezno ide kod njega u kavez.

U najgorem slucaju uzmi mu Vijagru mozda ce pomoci. :ppozdrav: Mozda je gej, probaj stavi mu dugog muzjaka.

Pozz kunićari novi sam na ovom forumu i drago mi je da ima više tema na ovom forumu vezano za kunićarstvo... U nekim temama sam se već javio,ali imam problem i u ovoj temi...Imam čistokrvnu zečicu njemačkog šarca od koje sam odvojio malene prije 10-ak dana i od tada je svaki dan stavljam kod zekana ,ali nikako neće da miruje stalno bježi,davao sam joj i neke vitamine ,ali bez rezultata.. Molio bi ako netko zna da mi izračuna ciklus parenja zadnji puta je parena 23.10.2013 okoćena 23.11.2013 i odvojeni maleni od zečice 02.01.2014.

Gospodine peto ja sam sve procitao od korice do korice :) ali me zanima vase misljenje... Da li da pustim zenku na parenje kod muzjaka na 30 ili 31 dan ? Sutra joj je 30 dana od kako se okotila i maleckima.

Pokušavam upariti zečicu njemačkog šarca od 03.01. od tada sam je odvojiio od malenih ,davao sam joj razne vitamine ,ali nikako da primi zekana ostavljam je u kavezu sa muškim i po 15 minuta ali nikako,jel ima još netko neki savjet?

Ja imam problem sa parenjem, čak 4 zečice ne mogu upariti a od toga imam samo jedno leglo....
Evo u nedelju idem u Sombor nebi li nasao nesto što valja...

Pokušavam upariti zečicu njemačkog šarca od 03.01. od tada sam je odvojiio od malenih ,davao sam joj razne vitamine ,ali nikako da primi zekana ostavljam je u kavezu sa muškim i po 15 minuta ali nikako,jel ima još netko neki savjet?

Je l' beži od mužjaka ili samo neće da digne zadnji kraj?

Neće da digne zadnji kraj ,on skaće po njoj ali nemože ništa kad ona neće da podigne ,onda kad je on počne malo grickat onda pobjegne...Toliko je već bila puta kod njega da uopće više ne bježi od njega skoro se udomaćila ,onda kada se on već iskaće po njoj pušta zvukove kao ono kad je skotna,ali nije nema šanse nikada je nisam ostavio same da nisam pratio dali je uspješno obavljen skok...

Probaj da joj digneš rep kad on skoči na nju. Ja imam jednu ženku koja se drugačije nikad ne bi uparila da to nisam radio.

Nazad
Vrh