Parenje kunića

pepi,
obezbedi prvo prostor tj kavez da zenka ne moze samo da izadje sve dok je ti sam ne izvadis i ubacis kod muzjaka

Smislio sam jedno pomagalo za parenje kunica,stavljam ovaj post samo iz razloga sto mislim da bi vecini kunicara sa ovog foruma jako pomoglo.
Naime jedno parce kanapa se veze za malu stipaljku(sto slabija stipaljka to bolje),stipaljka se zakaci na vrh repa(zecici) a kanap se obavije oko kukova(preko ledja tako da rep ostane podignut) i veze se masna.
Ovako rep ostaje podignut.Zecicu stavimo kod muzjaka pre nego sto skine kanap(mojima je trebalo vise od 5 min).Ako muzjak zeli da se pari zecica ce ostati skotna.Ovako je glavni problem parenja kunica prevazidjen a to je da zenka nece da se pari(povije repic),a ovako je repic podignut i muzjak moze lepo da odradi posao.

Pozdrav svim forumasima i puno srece sa kunicima :cao:

Ovo je istina. Morat ću to napraviti. Uvijek joj morat dizati rep, ali nemogu kad on skoči na nju, ovako je uvijek dignut ::namigivanje::
Hvala za ideju, javit ću rezultat

Sram vas bilo :haha:.Zar to nije zlostavljanje zenke?Mozda joj nije do parenja,mozda joj ne odgovara muzjak.A da promenite muzjaka koji ce je vise inpresionirati! :haha: :haha:

igorp93,
da to je stari nacin za pomoc muzjaku sa kanapom,ja znam slican princim al da znas i ti i ostali da tada muzjak lagano moze da svrsi u **greška zenki jer da bi on pogodio potrebno je da zenka podigne ribu

Iskreno ja bas i ne preferiram stidljive zecice, takve su dobre samo za ::prica::

Pozdrav svima :cool: :cao:
Post je spojen: [time]недеља, 16. јануар 2011. 13:46:35 CST[/time]
Sto se tice rezultata stavio sam post u odeljku Kocenje,broj malih bla....pa se i samu uverite,a to da ce muzjak da omane pa da pogodi u zadnjicu neverujem ali posle parenja sve jedno se moze proveriti dal je mokra zadnjica ili ne.

Moze da se zecici sklanja rep koliko god i da joj se radi sta hoce, ako ona nije spremna za parenje nema nista od svega, moze na silu da se upari ali nema okota. Npr. ni zena ne moze da zacne ako joj nije dan. :haha:

Ja sam novajlija u ovome pa ce moje pitanje mozda biti smesno nekom,,,ali kako znate da li se zecica parila predhodnu noc ili nije?

Kako ces znati? Prvo zenke drzis odvojeno od muzjaka. Pa zenku stavljas ujutu ili uvece kod muzjaka pa pratis dal se zekan izvrno ili nije. Kad se pare videces da zenka podize zadnji deo tela a muzjak se izvrne na stranu, to ti je znak da je primila muzjaka. Ostavi malo da zekan to uradi dvaput i mirna backa.

Postavio si ....... pitanje , takav si i odgovor dobio (malo sazvaci pre nego sto pitas nesto ili bar razmisli malo o tome), to ne mozes da znas ako nisi bio tamo a najkasnije ces saznati za tridesetak dana.
Inace ako ti je tolko bitno i hitno mozes da je nosis na ultra zvuk ili da das nekom da je opipa ko ume, a ako ni onda ne budes siguran mozes da je zakoljes pa ces onda sve videti, ali ni onda neces dobiti odgovor na tvoje pitanje posto se mozda parila sinocke ali nije ostala skotna.

Jednostavno, tacan odgovor na tvoje pitanje ustvari i ne postoji.

Eto ti sad pomoci.

pozzz

Povedite malo racuna o izrazavanju.

deve je napisao(la):
Moze da se zecici sklanja rep koliko god i da joj se radi sta hoce, ako ona nije spremna za parenje nema nista od svega, moze na silu da se upari ali nema okota. Npr. ni zena ne moze da zacne ako joj nije dan. :haha:

Ovo apsolutno nije tacno.Ako si citao ista o parenju kunica znaces da zenka ima ovulaciju 10 sati posle parenja i onda biva oplodjena tako da ako zekan odradi posao ona ce ostati skotna i tacka.

edmon,decko je nov i ne zna neke stvari a ti ako znas daj mu odgovar ako ne znas nemoj nikoga ovde .....

Povedite malo racuna o izrazavanju.

beli orijas

A sta ti to nije jasno u mom odgovoru, sve je lepo napisano i opisano??

a psovke mozes koristiti kod svoje kuce ovde nemamo obicaj da budemo prostaci.....

Pa ljudi sta vam je,sto ste na kraj srca?ja verujem da edmon nije mislio nista lose samo se malo nasalio :cao:

edmon,meni je sve jasno ali decku nije i odgovor ti je malo povokativan umesto da bude od pomoci.
Tvoj stav i svaka ti cast na vredjanju,vidi se da si dobar lik i od pomoci.
Ne zelim raspravu,pozzz

Nemoj te se sad raspravljati zbog mene....
Petao je dao odgovor na moje pitanje,i zahvalio sam mu se na tome...
Vec sam reko da ce nekom mozda zvuceti smesno,ali ni ovakvi odgovori nisu ok....
poz @beli orijas i hvala na razumevanju za sto sto sam mlad i neiskusan u tome

beli orijas

Dobro, da spustimo loptu.
Molim te odgovori Petru 90 na njegovo pitanje, bas me interesuje sta ces ti napisati ali nemoj da koristis razloge koje sam ja naveo.Pa da vidimo sta je to uvredljivo i bespomocno od onoga sto sam ja napisao.
Covece pitanje je bilo kako da znam da se moja zecica nocas parila to je isto ko kako da znam da li se moja komsinica sexala sinoc s nekim.

Nazad
Vrh