Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od volje ti, kako hoćeš. Ja ti to nebih savetovao. Ja sam siguran da se naparila kada to i vidim, ovako ko zna šta je bilo preko noći. Kontrolno parenje ti nekaže bog zna šta u ovom slučaju jer neznaš dali i dalje neće da se pari ili neće jer je naparena. I još jedan veliki razlog je i ako se naparila , a ostaje celu noć onda je to prilično maltretiranje za ženku, pa se postiže kontraefekat.Laske je napisao(la):Pozz svima.Veceras kad sam hranio zeceve,vidim da je ona panonska zecica sa kojom mucim muku oko parenja sva uznemirena,ja pogledam vulva joj skroz crvena.Ja je ubacim kod srca ,ona bezi od njega a on je gricne malo za uvo da mu se namesti,a onu mu bezi i cvici.Ostavio sam ih zajedno nocas,valjda ce je uparit
Laske je napisao(la):Pozz svima.Veceras kad sam hranio zeceve,vidim da je ona panonska zecica sa kojom mucim muku oko parenja sva uznemirena,ja pogledam vulva joj skroz crvena.Ja je ubacim kod srca ,ona bezi od njega a on je gricne malo za uvo da mu se namesti,a onu mu bezi i cvici.Ostavio sam ih zajedno nocas,valjda ce je uparit