Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao prvozima je napisao(la):Moj muzjak nekako gubi interesovanje za sex neznam koji mu je a nije bas ni nesto star ima mozda dve godine![]()
Samo sto je kod ljudi obrnuto,starom vuku mlado jagnje trebaHrvach je napisao(la):I onda kažu da životinje nisu sličnog ponašanja ko ljudi..![]()
![]()
i to sto kazesdeve je napisao(la):pa kad mu ne donosis zecice kako moze jedino kokoske![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jesi gledao testise,da mu ona prva nije napravila neku štetu,mislim,odgrizla jaja.Imao sam takav slučaj.Dr.Djapa je napisao(la):Ja sam ima ojedno Novozelandjanina,prvo pustanje bilo sa 7 meseci,pario zenku i posle toga ni puskom nisam mogao da ga nateram da pari zenke. Cekao,probavao,pustao znke kada su bile u idealnom vremenu za parenje ali nista,izgleda da je prerano usao u EU pa je morao u kotlic...)
P.S. Zna li neko sme li da se postavi ovde link sa You Tuba?!)
Imo si strasnog zeca,ovi danasnji svaka im dlaka smetaDr.Djapa je napisao(la):Ma mao je normalne testise,krupne,roze boje i u opste nisu bili smezurani... Odlicno su izgledali... Ali eto,nije mu se htelo pa nije...Inace nisam vise takve muke mucio osim tog zeca... A imao sam jednog ludaka koji je kecao jasle sa hranom,nije bitno sta je samo da se keca... Kod njega zenka nema da nece,taj svaku pari za najvise 20 minuta...
![]()