perje
Član
Šare su dobre majke, nećeš požaliti ako ostaviš. Ako i nebude dobra, uvijek stigne pod nož
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bez ljutnje,ako su šarci dobre majke,ja sam totalna neznalica!Meni su se pokazale baš suprotno!!!!perje je napisao(la):Šare su dobre majke, nećeš požaliti ako ostaviš. Ako i nebude dobra, uvijek stigne pod nož
perje je napisao(la):Fala, probat ću
bkasijan je napisao(la):Isti problem! Molim za pomoć!
Dve zečice mešane sa Nemačkim Šarcem stare pet meseci i koji dan neće nikako da prime zeca samo se zavuku u ćošak i poneki put pobegnu lupajući nogama o pod! pokušavam već evo mesec dana i nikako neuspeva! Čak sam i pomislio da nije možda Zec, pa sam ih ponovo pregledao (zečica je -naravno!!!-), Izgubio sam strpljenje, kanda im sleduje nož! A panonke (tri komada) jedna je napravila gnezdo (danas joj je 30-ti dan) a ove dve ništa! da poludim! Doduše i zec je mlad oko šest meseci, možda je u njemu problem
molim za neke savete i predloge!
Ma od ovih ne ostavljam ništa za rasplod, ovi su za kotlić... Ostavit ću si još koju od ovog legla što je slijedeće na redu za pod nož. iako mi se baš i ne sviđa ova kombinacija za rasplod. Naime, ženke su dosta velike i veće su od majki (kalifornijki). Više vuku na ćaću (šarca). Imaju oko 5 i pol kila i više, pa moram kombinirati puni pod sa žičanim zbog žuljeva. Za tov je kombinacija OK! Križanci sa 4, 4 i pol mjeseca natuku u prosjeku oko 2 kg očišćeni, bez glave. Obzirom da su na kombinaciji ječma i peleta, mislim da je to u redu. Ili se varam? Ali svakako volim da se leglo šareni...szeki-telep je napisao(la):Čestitam ti na tako lijepoj okotnji.Ako od ovih ostaviš neku ženkicu,neće li biti nešto jako izmiješana?Toma13 je napisao(la):Moja mješanka kalifornije i orijaškog šarca prvi se put okotila i odmah 10 komada. stari su 5 dana i za sad su svi živi i zdravi. Razmišljam da ostavim i još koju ženku za rasplod...