crni tekir
Član
Hvala drugar,nego kako roga koliko jos ima do jarenja?crni gruja je napisao(la):sto procita u nekoj temi evo zapisao sam ..OTKUP MLEKA .."MARNI AGRAR " Krusevac 037 418 010

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala drugar,nego kako roga koliko jos ima do jarenja?crni gruja je napisao(la):sto procita u nekoj temi evo zapisao sam ..OTKUP MLEKA .."MARNI AGRAR " Krusevac 037 418 010
alpina01 je napisao(la):Poštovani Maestro,da li mozete da mi pojasnite vezano za parenje koza.Imam kozicu koja je ojarena 02.04.2010. parena je 31.10. nije sjarena,juce sam primetila otok i sekret ali danas toga nema sem malo malo crvenila.Da li je za nju kasno za parenje s obzirom da će jos malo pa napuniti godinu dana?Šta da radim?Imate li neki savet?I koje su starosne granice za parenje? Hvala unapred
Hvala ,A radza.. je li sljivka??
more drzi jos uvek .. ali sam presretan sto se mrcilaznas kako kaze nas narod:"Jutarnja ne prasta." ha:ha:ha:ha:ha ha:ha:ha:ha:ha
a to sto pricaju . pa samo pricaju ..dokon pop i goveda krsti na to nemam sta da kazem bilo bi suvisnoCuo sam da koza primi jarca posle 7 dana posle jarenja, neki kazu da se sa 1,5 mesec jarici odvajaju i onda koza prima jarca.
Pa zar ti iskustvo nije pokazalo sta to ljudi govore ..Ovako, koze drzim 20-ak godina.
crni tekir je napisao(la):@ Goran. Ako je ishrana dobra,onda 3 puta u 2 godine(1,5 puta godisnje).Ako hoces sto pre da trazi jarca posle odvajanja jaradi,pojacas ishranu(jecam i zob pomesas,pa stavis u jutani dzak dobro nakvasen).To ce ubrzo da nabubri i da pocne da klija.To im dajes jutru i vece uz normalan obrok i sex nagon nece izostati.![]()
![]()
![]()