elmir
Član
meni je bas cudno tesko svijetu promijenit savjest imaju neku teoriju o kozi bas nezamislivu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Crni Gruja.Pozdrav batice. Uradio sam kao sto si mi rekao,pomuzao sam Lanku sinoc~nesto manje od litra.Nije lose,prokuvao sam i popio i mogu ti reci ukusno je.Nema nikakvog smeka zato sto jarad sisaju.Jaradima sam kupio granulu 1~cu za jagnjad(ne postoji za jarad).Dao sam im uz malo mesane prekrupe,jedu brale kao da suto vec jeli ranije.Nego batice,kad se oni uvece nasisaju,jeli treba da ja izmuzem sve ono resto sto ostane?crni gruja je napisao(la):@crni tekir
slobodno ukradi im malo mleka ako ima pomuzi i drzi ih jos jedno 15 dana i predji na koncentrat za jagnjad 1 da im dajes a kreni i sada dok su na sisi...
da izmuzi sve i zelim ti dosta mlekajeli treba da ja izmuzem sve ono resto sto ostane?
samo za kucnu .. ...nema sanse .... farma krmaca me je upropastila .. mislim na cenu prasadi..crni tekir je napisao(la):Imas li nameru da prosirujes ilisamo za kucnu upotrebu?
.crni gruja je napisao(la):@crni tekir
evo koliko sutra probace supruga.. pa ti ja javljam kako je ispao sa kozijim mlekom od ciste rase ALPINA
ne stize sve se popije u mleku i jogurtu .. .. javljam timoglo sta ispasti batice?Ili me je lik za..bo