crni tekir
Član
Hvala drugar,nego kako roga koliko jos ima do jarenja?crni gruja je napisao(la):sto procita u nekoj temi evo zapisao sam ..OTKUP MLEKA .."MARNI AGRAR " Krusevac 037 418 010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala drugar,nego kako roga koliko jos ima do jarenja?crni gruja je napisao(la):sto procita u nekoj temi evo zapisao sam ..OTKUP MLEKA .."MARNI AGRAR " Krusevac 037 418 010
alpina01 je napisao(la):Poštovani Maestro,da li mozete da mi pojasnite vezano za parenje koza.Imam kozicu koja je ojarena 02.04.2010. parena je 31.10. nije sjarena,juce sam primetila otok i sekret ali danas toga nema sem malo malo crvenila.Da li je za nju kasno za parenje s obzirom da će jos malo pa napuniti godinu dana?Šta da radim?Imate li neki savet?I koje su starosne granice za parenje? Hvala unapred
Hvala , a rakija, a da uh dobra, boga mi uhvatila a nista nisam doruckovao , a zagledamo kako se koza mrci .. ..ma ne mogu ti opisati koje sam zadovoljstvo imao, a ona stoji i jedva ceka ..A radza.. je li sljivka??
more drzi jos uvek .. ali sam presretan sto se mrcilaznas kako kaze nas narod:"Jutarnja ne prasta." ha:ha:ha:ha:ha ha:ha:ha:ha:ha
a to sto pricaju . pa samo pricaju ..dokon pop i goveda krsti na to nemam sta da kazem bilo bi suvisnoCuo sam da koza primi jarca posle 7 dana posle jarenja, neki kazu da se sa 1,5 mesec jarici odvajaju i onda koza prima jarca.
Pa zar ti iskustvo nije pokazalo sta to ljudi govore ..Ovako, koze drzim 20-ak godina.
crni tekir je napisao(la):@ Goran. Ako je ishrana dobra,onda 3 puta u 2 godine(1,5 puta godisnje).Ako hoces sto pre da trazi jarca posle odvajanja jaradi,pojacas ishranu(jecam i zob pomesas,pa stavis u jutani dzak dobro nakvasen).To ce ubrzo da nabubri i da pocne da klija.To im dajes jutru i vece uz normalan obrok i sex nagon nece izostati.